Az Instagram hatás

2012.06.21. 14:00 // Írta: Deino

lightbox_1.jpg

Nem sokkal a népszerű iOS fotómegosztó androidos megjelenése után bizony két régebbi kedvenc appom / szolgáltatásom is beadta a kulcsot: a Lightbox és a Picplz. Szomorú dolog ez, legalábbis szerintem. A Flickr még éldegél, nem is fogják egyhamar lelőni, de azért a profi fotósok körében a 500px már igencsak szorongatja a torkát, a Molome egyelőre még él és virul. Bár az androidosok abban a pillanatban dobták, ahogy kijött az Insta. Aztán ott van még a különc Hipster is, ami szintén nem tudom, meddig fogja húzni.

Igazából az Instagrammot felhasználói bázisban legyőzni lehetetlen, és sajnos ez számít igazán. Mert hiába fog neked XY app sokkal szebben kivitelezett lomo / vintage effektet rátenni, ha a közben a feed kong az ürességtől. Az Instagrammon beszélgetések vannak, lájkolgatás, egyszóval élet. Ezt pedig sajnos egyik fenti alkalmazás se tudta megteremteni (még a Flickr sem). Nyugodjanak békében!

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása