A Gépek Lázadása #11 - Belecsempészünk némi Hardot is

2012.02.10. 07:00 // Írta: Deino

gépeklázadása.png

A magabiztos védő szerel, szegény csatár borul, sír, csapkod... a bíró int, a lap repül, tizenegyes! Megint itt vagyunk, kicsit megkésve, megszakadva pont nem, törve meg éppen hogy csak nem. Csapjunk is bele. Ja, még valami! Lett egy Facebook pédzsünk, gyűljetek szépen Zuckerberg Márk virtuális tábortüze mellé! Ha hallgattok, dobjatok egy lájkot. Vagy ne, ahogy érzitek. Az analóg módszer a szokásos: jobb klikk a címen, mentés másként, Shownotes meg a tovább mögött.

11. adás - Belecsempészünk némi Hardot is

A két rosszhangú, de annál széparcúbb podkeszter olyan témakoktéllal támad a tizenegyedik adás alkalmából, hogy még a fületek is kettéáll: Speed bevallottan hallgatja a Gépek Lázadását, bütykölünk Skype-ot, tanácstalankodunk Family Guy Online témában, megdicsérjük a Motorola tökös legényeit és leányait, röviden filmezünk is, foglalkozunk az Ubuntu image fájlok p2p terjesztésével, lehúzzuk a Ryanairt, szóba kerül Prága meg a buszok, egy bögre, de inkább három, valamint a Fehér Lumia 800, ami tulajdonképp kilenc.

Appok terén okosan utazunk egy kicsit a SmartCity jóvoltából, felemás véleményekkel illetjük a Deino szerint zseniális és király Cocktail Flow-t, megröttyintjük a Spar Chef appot, Speed cigányhifizik kicsit a Radio1 alkalmazásával, aztán még a Waze is szóba kerül.

Akinek hiányzik még egy podcast app a telefonjára, ami jó és ráadásul ingyér van, az nézze meg a Podkickert, fizetős appot lájkolóknak meg ott a Pocket Casts. Ezt a teljesen proper feedburner címet kell megetetni velük: http://feeds.feedburner.com/agepeklazadasa // de szükség esetén az iTunesban is ott vagyunk.

Shownotes apróbetűvel:

http://www.familyguyonline.com/game
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/02/09/az_uj_bourne_barkinek_leszakitja_a_fejet
Németországban keményít a Motorola
http://cloudjunky.tumblr.com/post/16758574896/ctrl-alt-del-cup
http://napiapp.hu/feher_lumia_900_-_a_nokia_hibazott
Cocktail Flow androidra
Waze For Android            (zárójeles link mi is az a Waze?)
Spar Chef
Radio1 for Android
Az adás során többször megemlített Alien Brain Hemorrhage koktél

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyufi01 2012.02.10. 19:48:16

Sziasztok!

Lehet, hogy nekem nem megy a jobbklikk, de ez a minap már meghallgatott X. rész :$
Én toltam el, avagy Ti töltöttetek fel rosszat?

(a feedburner-es link jó :) )

Üdv ;)

Deino · http://play.blog.hu 2012.02.10. 20:04:58

@Nyufi01: szokás szerint én karmoltam el a dolgot, most elvileg javíta. Nem jelöltem ki az egész szöveget, mikor ráraktam a linket, szóval van ahol a régi adásra mutatott, ehh.

Jobban jártok egyébként a posterous-os címmel, vagy a feedburnerrel, az - velem ellentétben - sose téved :D

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása