Megérkezett: Grand Theft Auto III

2011.12.15. 08:24 // Írta: Deino

gta3.jpg

Ma 10 éves a Rockstar Games legendás játéka, ennek örömére a fejlesztők kitolták az eredeti GTA III 1:1 portját androidra és iOS-re is. A Marketen kemény 1157 forintot kell érte leszurkolni a jelenlegi árfolyamon - viszont a leírás alapján kell azért alá az erőmű, szóval nem árt tájékozódni vásárlás előtt. A kép szokás szerint a Marketre visz, irány Liberty City!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.tnm (törölt) 2011.12.15. 10:02:41

Korábban azt olvastam/hallottam, hogy a kétmagos cpu alap lesz. Market szerint viszont a Desire is kompatibilis vele. (Ennyiért nem venném meg, de az ilyen játékoknál amúgy is necces a 15 perces elállási idő. Lehet, hogy le se tölti addig azt, ami az sd-re megy és csak 20-30 perc után derül ki, hogy nem tudod használni.)

Deino · http://play.blog.hu 2011.12.15. 12:02:38

@.tnm: volt akinél elindult sima, originál dizájörrel (nálam nem), úgyhogy régebbi telefonoknál nem árt vétel előtt... khmm, alternatív forrásból beszerezni, és letesztelni, hogy működik-e. Galaxy SII-n mégis fut a játék simán, pedig először úgy volt, hogy azt nem támogatja. Meg is lepett volna, ha tényleg nem fut rajta.

400 mega körüli adatot pakol az SD kártyára, nekem fél óra alatt szenvedte le, ez ugye bőven kívül van a 15 perces visszatérítési időn. Szóval csak okosan.

.tnm (törölt) 2011.12.15. 13:03:14

hát... kb negyed óra alatt ért volna, ha nem kell megszakítani az sd kártya telítettsége miatt (800MB szabad helyre nem tudta letölteni a ~410 mega anyagot...)

elindul, de hang nincs és rohadtul szaggat. azért még kicsit szenvedek vele (amúgy is esélytelen lenne, hogy végigvigyem telón)

szabi113 2011.12.15. 23:44:00

Sajna nem indul SGS-en. Chainfire trükközéssel sem. Pedig állítólag azzal még egy blade is futtatja (igaz szaggat mint állat).

A legtöbb amit kihoztam belőle hogy lenyomja a két intro videót, aztán 5-10 másodpercig fekete képernyő majd visszadomba menübe.

Valami PowerVR hiba lehet, elkeseredettségemben elkezdtem nézelődni a tört verziók között. Elkezdtem keresgélni, van külön PowerVR csomag az Sd kártyára, ami azt jelenti hogy mennie kéne. (nem próbáltam ki a pakkot)

Aztán megnéztem most a webes market kommentjeit. Nexus S-en és Galaxy Nexus-on sem indul. Az az mevgérzésem hogy valamiért nem kedveli ezt a PowerVR540-es GPU-t.

De akkor miért voltak olyan kedvesek, hogy kompatibilisnek tüntették fel a kütyümet?! Na mindegy ez már költői kérdés volt, nem kell rá válasz. :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása