Autorap

2012.07.24. 08:00 // Írta: Deino

autorap.jpg

Egy tökéletesen egyfunkciós, ám annál viccesebb alkalmazással állunk szemben: az Autorap bármilyen felmondott szövegből megpróbál rap számot konvertálni, több-kevesebb sikerrel. Válogathatunk külön ütemeket, az elkészült remekműveket pedig megoszthatjuk minden ismerősünkkel, meg az egész világgal. Azt sajnálom, hogy a megosztás egy flash lejátszón keresztül megy, de így elég mindenhova csak a linket bevágni, yo.

A szövegek konvertálása kritikus pont, azért nem árt némi ritmust rakni abba a pár sorba, ami az arcodból felsorvad, az ékszíjjat ledobjad, a szöveget a' droidba nyomjad - homeboiiiiii! De ezt inkább úgy kell érteni, hogy hagyni kell kis szüneteket a mondatrészek között, meg nem két perces körmondatokkal kell etetni a gépet. Mi egy boldog születésnapot számot csináltunk vele kábé két perc alatt, zseniális lett, az ünnepelt is értékelte. Who da man, bicsiz? The club can't even handle me right now!

Verdikt: egy funkció, de az nagyon, szóval a végleges ítélet a fentebb látható négyes darab csillag.

obammma.jpg

Chillax Brobama, elmondom miért: a kifejezetten szemborzasztó, kritikán aluli design miatt levontam egy csillagot. Meg azért is, mert picit sértve érzem magam, hogy nem lehet mp3-ban exportálni. Partikellék lesz szerintem ezentúl egy - két házi reppszám. Stay tru, mah man! 2012. Hungarian android blogga, deino out! Wooord.

[ google play ]

utólagos disclaimer: túl fehér vagyok ehhez a cikkhez.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása