Market leárazások - 6. nap

2011.12.11. 17:36 // Írta: pcdevil

 

A napi promóció keretében most a játékmániásoknak kedveznek. Lássuk hát a listát!

  • Just Me and My Mom: Egy újabb hangoskönyv gyerekeknek
  • BackStab HD: Egy nagyon fasza grafikájú 3D-s RPG játék. Ha futna telómon, ezt biztosan megvenném, hiába nem vagyok oda az ilyen jellegű játékokért
  • Jenga: A jenga játék androidos verziója. Érdekesség, hogy van többjátékos mód, szóval baráti társaságban igazi idegesítő játékélménnyé válhat buszon, vagy unalmas órákon:)
  • Raging Thunder: Napi autós játék? (Multi itt is van)
  • Backbreaker Football: Amerikai focis játék. Díjnyertes, ugyanazok csinálták mint akik a GTA IV engine-jét, de ennek ellenére elég kicsi a "gépigénye", szóval bátran neki lehet ugrani, kipróbálni
  • Captain America: Eredeti Amerika kapitánya játék. Leírás szerint a film cselekményét követi
  • Endomondo Sports Tracker Pro: Ez bizony dupe, már volt egyszer, bár Deino nem írt hozzá semmit, szóval most én megteszem: a program lényege, hogy sport-tevékenységeinket számon tudjuk tartani. Lehet mindenféle edzést tervezni, és miközben figyeli a megtett utat és az eltelt időt, szól ha végeztünk, vagy váltanunk kell esetleg lazításra. Szóval nagyon hasznos tud lenni profiknak vagy csak "hobbiból" sportolóknak
  • Great Little War Game: Köhöm. Ez is volt, csak pont azon a napon, amiről nem tájékoztattunk, szóval most itt a lehetőség azoknak akik esetleg kimaradtak belőle. Körökre osztott stratégiai játékról van szó, elég aranyos grafikával.
  • SimCity™ Deluxe: Ezt szerintem nem kell bemutatnom senkinek. Anno SimCity 3000 -el játszottam nagyon-nagyon sokat, mostanra meg már ott tartunk, hogy mobilon is elérhető. (Persze akkorihoz képest jobb grafikával, és remélhetőleg gazdagabb lehetőségekkel.)

UPDATE: Közben egy oldalon megpillantottam a 10. alkalmazást is, ami sajnos nincs a promóciós oldalon feltüntetve: NFL 3D Live Wallpaper Unlocked. Ez egy egyszerű háttérkép alkalmazás, amivel kedvenc csapatunk sisakját és logóját tudjuk home screenünkön nézni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása