Panasonic Toughpad

2011.11.08. 16:20 // Írta: Deino

A Panasonic nem aprózta el: por, ütés, víz, karc, meg hőálló táblagép... cserébe az ára is brutális, 1300 dollárt(!) kell leszurkolni érte, ha valaki egy ilyennel akar a strandon vagánykodni. Ez úgy a duplája a felső-kategóriás táblagépek piacán most uralkodó áraknak. Ezért a pénzért kapunk egy 1,2 Ghz-es dual core procit, 1 GB RAMot és 16 GB belső memóriát, egy 5 megapixeles hátsó, és 2 megapixeles előlapi kamerát, Honeycombbal tálalva.

Ja, és persze a védelem nem csak a pornak, víznek, meg mindenféle természeti csapásoknak áll ellen: jó alaposan felturbózták az android rendszert, pakolva bele szoftveres és hardveres titkosítást, meg tovább fejlesztett VPN-t és hasonló finomságokat.

A mindenféle védelem és az árcímke alapján leszűrhető, hogy a Panasonic által megcélzott vásárlók és az átlagemberek halmaza nem igazán metszik egymást. Erre a gépre ránézve inkább az extrém természeti körülmények között dolgozó kutatók, meg a katonai hadviselés és a kormányzati megrendelés szavak ugranak az ember agyába...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.tnm (törölt) 2011.11.10. 19:54:38

[off]
"for science"

kicsit Portal-os a zene alatta
[/off]

azért a lángszóró próbát ez se bírná ki :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása