Pose

2011.11.07. 08:45 // Írta: Deino

pose.jpg

Gyúrjuk össze a tükörben fényképezkedést, a divatmagazinokat, valamint bármelyik tetszőleges social media szájtot, húzzunk rá egy csinos alkalmazás külsejét. Bumm, így lett a Pose! Posztolhatunk fényképeket saját magunkról különböző ruhákban, sminkben, kalapban, kalap nélkül, kalappal a kezünkben, mittudomén. Meg ruhákról, cipőkről, csizmákról, a kifestett körmünkről... Kezdjük már érezni, hogy a jelen blogot író négy szőrös, adrenalint izzadó és tesztoszteront lehelő férfiember miért nem tartozik a célcsoportba? :)

A regisztráció röhejesen egyszerű, beléphetünk a Facebook profilunkkal is, de végig csinálhatjuk a szokásos e-mail, jelszó, stb. mókát is. Ha beléptünk, a Pose felajánl nekünk követésre egy rakás "kiemelt" felhasználót, aka a popular usereket. Ezek modellek, divattanácsadók, ékszerészek, és egyéb állatfajták. Őket természetesen be lehet követni, lehet lájkolni a képeiket, kérdezni tőlük, megdícsérni őket... és mindez persze vice versa is megy, minket is elkezdhet követni bárki, és sperec alatt tévedhetetlen divatérzékünk után epekedő tinisunák hordái tudakolják majd, hogy ugyan hol vettük az a cuki pandás sapkát, vagy az a rózsaszín gyűrűt. Ha egy képünk elég sok lájkot / kommentet kap, kikerül a Popular falra, amiből ráadásul van napi, heti, és havi gyűjtés is.

A kezelőfelület és a színvilág nagyon szép, mondhatni veri sztájlish. Amennyire azt sikerült megállapítanom, a Pose már most egész aktív felhasználó bázissal rendelkezik. Van iOS meg android app, szóval cross platform lehet pletyizni az új pulcsiról napközben, akkor is ha épp Debrecen - Balatonlelle távolságban vagytok egymástól.

pose.jpg

Nem túl gyakran van olyan pillanat egy férfi életében, amikor önként és dalolva hajlandó elismerni, hogy egy adott feladathoz speciel női kézre volna szükség. A Pose kritika megírásánál mégis végig ezt éreztem, mert annyira nem én vagyok a célcsoportja ennek az appnak, hogy nem is tudtam, írjak-e róla. Viszont maga a koncepció eszméletlen zseniális, és az app minősége is kiváló, szóval ezen a ponton a döntés meg is született. Írok, majd lesz valahogy. A verdikt öt csillag, és kifejezetten tetszik, hogy erre az alapötletre rá tudtak húzni egy meglepően igényes, fasza megvalósítást.

Ja, és ha nem jövök rá, hogy lehet törölni egy egyszer már létrehozott Pose profilt, akkor örök életre lustaságom mementója marad ez a link, ugyanis inkább beléptem fészbúkkal, minthogy be kelljen írnom az e-mail címem, meg usernév, meg ilyenek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deino · http://play.blog.hu 2011.11.07. 13:53:54

@blog.sancho.hu: klikk a verdiktes képre. mindig azzal szoktam linkelni, remélem nem felejtettem el most sem :) de tuti, ami tuti, beírom azért:

market.android.com/details?id=com.pose

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása