Flip Phone

2011.01.20. 09:34 // Írta: Deino

Ezt a zseniális koncepciót egy Kristian Ulrich Larsen nevű úriembernek köszönhetjük. Komolyan lélegzetelállító, nagyon sajnálom, hogy soha nem fog megvalósulni. Biztos vagyok benne, hogy egy gyártó se vállalna be egy ilyen kockzatos projektet. Nagyon nagy kár érte. Még bedobok pár képet, hadd csorogjon a nyálatok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EvilHedgehog 2011.01.20. 10:19:07

Nah...itt a válasz hogy mihez lehetne használni a samu hajlékony kijelzőit... :)

Castrol 2011.01.20. 13:02:08

A manapság elterjedt 1500mAh-s akkuval vajon meddig bírná a három kijelző? Először talán ezen a téren kellene már valami okosat kitalálni, utána vevő lennék a hasonló újdonságokra.

sRede 2011.01.20. 15:54:48

Mekkora jót lehetne torpedózni rajta abban a helyzetben mikor mind3 képernyő látszódik :D

KékFény6 2011.01.20. 18:08:38

Nekem van ilyen itthon. Csak két kijelző van. Mindegyikben van egy 1500-as aksi. :)

Deino · http://play.blog.hu 2011.01.20. 18:34:36

@Castrol: az akksi nem lenne nagy probléma, a Samsung újonnan felvásárolt valami nagyon fancy, hajlékony, mocskos energiatakarékos anyámkínja kijelzőgyártási technológiát.

Plusz mivel RAMból, GPSből, prociból, SD kártyából stb. nem kellene kettő a telefonba, csak egy, szerintem lenne helye bőven egy (vagy két) bikább akksinak. Még ha egy giga rammal számolunk, akkor is. Pl. a szélső két házban csak akksi lenne, vagy ilyesmi. Ráadásul ugye nyilván ha csak az egyik kijelzőt használod, csak az menne. Szóval kakaóval éppenséggel szerintem bírná a cucc. De a design annyira kísérleti, hogy egy gyártó se vállalja be szerintem. Titkon reménykedek benne, hogy nincs igazam...

Cs@tLós 2011.01.20. 21:08:53

És ezt hogy tennéd zsebre? vagy tokra? leszakítaná az öved. Csorgatjuk a nyálunkat, de a legalapvetőbb felhasználásról megfeledkezünk. Csaj kezében is akkora a videón mint 1 jól megtermett tégla, és inkább látványos mint jól használható. Felesleges külön 1 screen annak amit most egy ujjmozdulattal lejjebb görgetsz 1 weboldalon. Ennyi esze hál istennek a gyártóknak is van, hogy mocsok drága lenne, és felesleges.

Deino · http://play.blog.hu 2011.01.20. 21:27:54

@Cs@tLós: különösebben nem értek egyet, szerintem éppen azért nem kellene túl vastag legyen egyik lap sem, mivel ugye elosztható a háromban az akksi, ram, CPU, stb. Nyilván vagy kétszer, háromszor olyan vastag lenne, mint pl. a Desire, de attól még használható lenen szerintem.

Plusz ez már inkább tablet / mobil hibrid, mint pusztán telefon.

valakiaki 2011.01.22. 14:36:37

1.26-nál a könyvlapozás nagyon látványos:)

K0vasz 2011.01.22. 17:38:54

Gondolom, ez a hajékony kijelző rohadt drága, kapásból 3 belőle meg aztán végképp... így legfeljebb majd évek múlva, mikor kezd már elterjedni és olcsóbbá válni, valósulhat csak meg vmi ebből a koncepcióból... pedig kurvára teccik (főleg az, amikor egymás mellé rak két ilyet, és az egyikből áthúzza a cuccot a másikra)

Tomasz_a_gozmozdony 2011.03.28. 00:50:56

@Cs@tLós: "mocsok draga lenne, es felesleges". Kb. mint most az iphone-k. Mocsok draga, es tok haszontalan. De legalabb lenne mivel menozni a havaroknak. Szerinted amazt nem arra hasznaljak? :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása