A. Legjobb. Autós. Játék.

2010.10.22. 18:20 // Írta: Appdroid Hungary

...Reckless Racing. Sajnos semmiféle demó verzió nem érhető el a Marketen, (nem tudom, ez fog-e változni...) úgyhogy mindenki kénytelen ilyen-olyan kerülővel beszerezni.

Tömören: csodálatos fizika, de tényleg: öröm játszani a kocsikkal, úgy csúsznak, farolnak, sodródnak, kitörnek, minden. A videóból látszik, hogy a grafika se piskóta, kifejezetten látványos a telefon kijelzőjén. Az eddigi autós játékok valahogy nem jöttek be, de ez az "félig-meddig izometrikus is, meg 3D is" nézet nagyon jó. Egyelőre még nem sikerült megszokni a játékmódokat, mivel az elején balga módon a könnyített üzemmódban vágtam bele a dologba (a normál üzemmódban úgy csúszik a kocsi, hogy nem győzöm ellenkormányozni...), így most szívok vele kicsit. Aki teheti, próbálja ki, eszméletlen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szcsongor 2010.10.23. 16:24:28

nagyon bejön, tiszta Micro Machines :)

hidrax 2010.10.23. 19:04:40

Legenden nagyon szaggat sajnos... :(

delbarta 2010.10.24. 18:24:44

Lehet változtatni az irányítást. 3 irányítási mód van. A telefon döntögetésével is lehet irányítani.

Appdroid Hungary 2010.10.24. 18:48:48

@delbarta: a döntögetőst mindig nagyon utáltam, viszont a tapicskolós nézetben bármelyiket tudod szerkeszteni is, olyanra csinálod, amilyenre akarod.

szcsongor 2010.10.25. 01:32:41

nekem picit sok a csúszkálás benne. így tulképp csak arról szól az egész, hogy a drifthez mindig megtaláld a helyes ívet, meg fékezgess, mert teligázzal sok kanyart meg lehetetlen bevenni... de ettől függetlenül nagyon jó :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása