Wifi File Explorer

2010.09.06. 07:30 // Írta: Appdroid Hungary

Csapjunk is bele: leginkább a nagy kedvenc On Air programhoz tudnám hasonlítani. Elindítjuk, ha megy a wifi, akkor már indítja is a szervert. Kiírja az URL-t (gyakorlatilag az IP + a 8000-es port.) amit be kell írni a böngészőbe, és már mehet is a biznisz. Tudunk böngészni a fájlok között, le és feltölteni... Viszont amiben gyengébb, mint az On Air, az a több fájl feltöltése. Elvileg lehetne bűvészkedni valami .zip feltöltéssel, aztán kitömöríteni, de az azért kicsit macera.

Viszont egyes esetekben jól jöhet, pláne ha nem saját gépen dolgozunk épp, ahol nincs kéznél rendes FTP kliens. Ennyit tud és nem többet, azt viszont jól.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása