Szól a híradó

2010.07.15. 13:10 // Írta: Appdroid Hungary

  • A Seesmic az 1.4 update után támogatja a google buzzt. Nálunk különösebb jelentősége nincs, mert senki se használja.
  • A Tweetdeck csapata nem egy szimpla twitter klienst szeretne összehozni androidra, hanem - a Seesmichez hasonlóan - twitter, facebook, buzz - sok az egyben csodaklienst.
  • A Motorolda Droid X semmilyen szinten nem támogatja a nem hivatalos ROMokat, úgy hogy a hacker / modder társadalom épp a könnyét hullajtja, mert ettől eltekintve príma kis telefon.
  • A HTC HD2-t nagyon elkényezteti a hacker közösség: nem csak a stock 2.2 Froyót sikerült hibátlanul portolni rá, hanem a stock 2.1 HTC Sense verziót is. Anno mindenki erről álmodozott, és most valóság.
  • Egy lelkes Range Rover és android fan összepároztatott egy HTC Droid Incredible-t a kocsi navigációs rendszerével. Tetszetős.
  • A tegnapi Bing hír mellé van már határidő is, a Microsoft hat héten belül szeretné a Marketplacen látni a kis drágát.
  • Minő meglepetés: a Motorola örül, hogy anno az Android mellé állt. Mivel a cég androidos telefonjainak kirobbanó sikere nagyjából csődközelből hozta vissza a céget, szerintem ezen nagyon nincs mit csodálkozni.
  • Továbbra is mindenki temeti a Nokiát és az oprendszereit. A megkérdezettek teljes egyetértésben azt üvöltik jobbról-balról a Nokia fülébe, hogy VÁLTSÁL ANDROIDRA! Személy szerint én nagyon örülnék neki.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása