I see dead pixels

2011.10.11. 16:32 // Írta: Deino

redesign_bicsiz.jpg

Madonna ezzel a poszttal csúszott le az "Év Megújulása" címről. Bye, bye, Miss American Pie!

Komolyra fordítva a szót, nem is tudom, mit kéne ide írni. Új lett a design, reményeim szerint a) szebb b) olvashatóbb c) ezentúl magát fogja írni a blog. Ez utóbbira sajnos kicsit kevés reményt látok, de nem adom fel.

Ja igen, mondjunk köszönetet is, mert hogy azzal erősen tartozok. Első körben Kiss Bálint, aka @blintux előtt fogok végtelen kilométereket gyalogolni majd a túlvilágon, mivel az ő kezei kódolták valósággá az általam Photoshopban kiizzadt kusza ötlethalmazt. Millió köszönet! Itt az oldala, ha valaki szeretné fel/ki/meg(?)bérelni a szakértelmét a témában: blintdesign.hu 

És még. Nincs vége, pedig már én is azt hittem, de aztán beugrott, hogy esetleg illene köszönteni a szerkesztőség új tagjait. A szemfüleseknek már szerintem feltűnt, hogy egy ideje Csillag Ádám nálunk blogol, aki megfejti, hogy miért a rendes nevét használtam, és miért nem a twitter nickjét, az nem nyer semmit, de kommentben megdícsérem (kivéve ha Csillag Ádámnak hívják, és lelövi kommentben a megfejtést). Köszöntse hát vastaps és üdvrivalgás Tschyllagh kollégát! \o/

De még most sincs vége. Pedig már tényleg azt hittétek, de nem. E szent naptól fogva ugyanis pcdevil is az appdroid színeiben úszik majd a világháló végtelen tengerén, szóval hurrá, és éljen! Sőt, még azt is megkockáztatom, hogy még egyszer hurrá! \o/ Neki ráadásul duplán adós vagyok, mert annyit leveleztük CSS témában, hogy abból kijönne három gyűrűkura meg két Biblia, úgyhogy duplán welcome aboard, kolléga.

Kimaradt-e valami? Azt hiszem, nem. Maximum annyi, hogy ha már annyira megszoktátok az új designt, hogy nem is emlékeztek a régire, akkor a fenti képre kattintva felfrissíthetitek a szép(?) emlékeket.

Fú öcsém, de ronda voltál. Azért nyugodj békében.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asszem 2011.10.11. 17:20:49

Azért, hogy Google Plus-on is meg lehessen találni?

Jitti 2011.10.11. 17:25:31

Csinos lett. Blint kollégának külön grat :)

Deino · http://play.blog.hu 2011.10.11. 17:25:32

@Asszem: Én érzem, hogy te valamit kérdezni szeretnél, csak nem értem, hogy mit. Azért mi, hogy Google Pluson is meg lehessen találni? :)

A G+ azóta be van kötve a blogba, amióta a bloghu rendszere engedi, szóval tényleg nem tudom, mire akarsz rákérdezni :)

en-gé · http://aapp.blog.hu 2011.10.11. 17:48:37

Mimimal, kellemes és csak a lényegen a hangsúly. :)

Egy grafikus véleményét hallották.

.tnm (törölt) 2011.10.11. 18:00:27

"aki megfejti, hogy miért a rendes nevét használtam"
"Azért, hogy Google Plus-on is meg lehessen találni?"

Deino a memóriád, mint egy aranyhalnak. Deino a memóriád, mint egy aranyhalnak. :)

Deino · http://play.blog.hu 2011.10.11. 18:01:41

@.tnm: ahhh, I see! :D

@Asszem: ebben az esetben akkor a válasz az, hogy nem nyert :D

.tnm (törölt) 2011.10.11. 18:08:55

amúgy eredeti design-nal is teljesen rendbe volt. azon talán jobban látszott, hogy mezítlábas blog. most próbáltok egy kicsit komolyabbnak hivatalosabbnak tűnni. (tudom, hogy csak azért csináljátok, hogy a gyártók utánatok szórják a friss csúcskategóriás telókat :))) )

Deino · http://play.blog.hu 2011.10.11. 18:19:19

@.tnm: friss, csúcskategóriás telókat, gyönyörű hosztesz lányokat, számozatlan bankjegyeket zsákokban, béemvét, mercédeszt és mazerátikat kettesével, kulcsot az örök életet adó forrás kútjához, valamint a királylány kezét. Így, ebben a sorrendben.

Igazából a designváltás legfőbb mozgatórugója, hogy szerintem a régi RONDA volt :D Ez meg most már nem az, szóval örülünk neki.

ui.: gyanítom, hogy így se fogják utánunk szórni a csúcskategóriás telókat. A hosztesz lányokban még reménykedem.

.tnm (törölt) 2011.10.11. 18:25:23

hosztesz lányokat még megértem, de a királylány keze?
akarsz magadnak egy házi "izé"-t?

tschyllagh 2011.10.11. 19:35:32

Nekem már van királylányom, a többi meg nem érdekel, csak a telefonok. Úgyhogy kedves gyártó, aki olvasol minket, szánd meg ezt a szegény szerkesztőséget egy Nexus Prime-al. Minimum. De még november 3 előtt, hogy hírértéke is legyen, ugye... Köszönjük :)

tasdan5817 2011.10.11. 19:41:42

Üdv az új szerkesztőknek, akkor talán most kicsivel több poszt lesz? :D

A design nagyon pofás lett, nagyon tetszik, viszont a régiben az Appdroid felirat nálam vitte a pálmát! Azt hiányolom...

Deino · http://play.blog.hu 2011.10.11. 19:48:12

@tschyllagh: Ha ott lettél volna Telenor workshopon tudnád, hogy nekünk hiába hagynak el akár három Nexus Prime-ot is a kocsmában: , mi ugyan meg nem írjuk... :D

@tasdan5817: Jó kérdés, majd meglátjuk a poszt mennyiség hogy alakul. Én továbbra is teljesen kiszámíthatatlan időközönként írok, kiszámíthatatlan mennyiségű cikket, szóval tudja fene :)

De mivel többen vagyunk, matematikailag több esély van rá, hogy gyakrabban legyenek cikkek :D

tschyllagh 2011.10.11. 19:57:13

@Deino: hát ha nem mindig hétköznap lennénnek ezek... :( remélem ezt is olvassa valaki illetékes. Vidék is cryin' for a workshop!

Deino · http://play.blog.hu 2011.10.11. 22:00:06

Úgy tűnik Csillag Ádám rejtélyét már nem fejti meg senki, viszont a jelek szerint júzer szempontból pozitív a visszajelzés a mostani dizájnváltás frontján :)

Ma is produktív napot zártunk.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása