Whale Trail Frenzy

2012.07.22. 08:00 // Írta: Deino

A hét cukiságkontentje bizony a fenti videóban látható játék, ahol egy édi-bédi kisbálnával kell menekülni a felhők között repülve a gonosz polip, Baron von Barry elől. Mindezt gyomorforgatóan aranyos, rajzfilmes, szépen megrajzolt hátterek és karakterek társaságában, tündéri hangeffektekkel és zenével fűszerezve. Még a fületeken is szivárvány fog ömleni, én mondom.

Az irányítás pofonegyszerű, hamar kézreáll, effektív nulla másodperc alatt elsajátítható: ha megnyomod a képernyőt, akkor felfelé "fordul" a bálna orra repülés közben, ha meg nem, akkor szépen süllyed lefelé. Ha elég ideig nyomva tartod, akkor csinál egy szaltót. Repülés közben szedegetni kell össze a színes buborékokat, mert egyrészt azért kapunk pontot, másrészt meg ha kimerül Willow bálna "whale-trail" névre hallgató üzemanyaga, akkor az eddigi kecses siklásból átmegy nyeletlen fejsze üzemmódba. És akkor gémóver.

311486.gif

Akinek ez túl egyszerűnek hangzik, annak ennyit tudok mondani: Ne aggódj bébi, nem csak ennyiből áll a barátságos-bálnababa-banzáj! Egyrészről kerülgethetjük a csúnya, gonosz és nem utolsó sorban fekete felhőket, amik jól megráznak minket (és csökkentik az üzemanyagunkat), másrészről mindenféle arczsibbasztóan közepes powerup is helyett kapott a játékban. Ezek közül a leghasználhatóbbak kis csillagok, amikből ha eleget kapartunk össze, a bálnánk átmegy Frenzy! üzemmódba. Itt a derék tonnás jószág legyőzhetetlen, sérthetetlen, úgy vágja a felhőket mint forró kés a vajat, öröm nézni.

Érdemes még szót ejteni arról, hogy minden menet után kapunk krilleket, amiből a Krill store virtuális keretein belül vehetünk jópofa képességeket, mindenféle ruhákat a bálnának... Sajnáltam, hogy nem láttam Krillex névre hallgató szerkót, nagy ziccer. Már az elején érdemes feltornászni kicsit a felhő-ellenállásunkat, valamint a maximum szorzónkat és a maximum trailt, sokkal könnyebb lesz az életünk utána. Minél több pont, annál több krill - Licence to krill.

Verdikt: max töltésről 27%-ig játszottan vele egy fekvésből, hihetetlenül könnyen berántja az embert. Cuki grafika, ügyes játékmenet, profi kivitelezés, kellően addiktív is, ráadásul ingyen dobják utánunk a pléjsztórból... gondolom senkit nem lep meg az ötcsillagos ítélet.

 [ google play ]

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porumbel 2012.07.22. 13:44:07

Olyan gondom van,h szeretnék egy Samsung Galaxy mini s570-re igo 8 t telepíteni de nem boldogulok ! tudnátok segíteni ???

Deino · http://play.blog.hu 2012.07.23. 14:31:58

@porumbel: ööö, nem kifejezetten, se iGO 8 se Samsung Galaxy Mini téren nem vagyunk nagy szakértők :) szerintem inkább próbálkozz közvetlenül az iGonál, mondjuk a facebook oldalukon tuti válaszolnak a kérdéseidre (persze angolul megy ott a diskurzus):

www.facebook.com/igomyway

birkocs 2012.08.06. 12:23:04

Ez nagyon kis kedves játéknak tűnik :) Más kategóriában, de szintén könnyen elsajátítható a jelenlegi favoritom, egy autós játék. Nagyon szórakoztató és ingyenesen letölthető play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&feature

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása