Nexus 7 vs. iPad 3 - törik, csobban

2012.07.20. 08:05 // Írta: Deino

Alapos törés- és csobbanástesztet végeztek a srácok a fenti videóban az Apple és a Google flagship táblagépén. Az eredmény kissé meglepő, a feleannyi pénzért megvehető Nexus 7 jobban állta a sarat, mint a sokkal drágább Apple termék. Az iPad különösen a törésteszten hasalt el nagyon csúnyán. Úgy tűnik, a kijelző ott még mindig nagyon gyenge pont. Nekem ez újabb pirospont a Nexus 7 pro - kontra listán, én ugyanis a telefont is gyakran ejtem le - bár azért egy táblára már csak jobban vigyáznék... ugye?

ui.: a nyereményjáték US only, nem érdemes feleslegbe kattintgatnotok :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pcdevil · http://twitter.com/pcdevil 2012.07.20. 11:21:42

"ui.: a nyereményjáték US only, nem érdemes feleslegbe kattintgatnotok :)" - és deino így lőtte ki a magyar konkurenciát a versenyből!

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása