Markers

2012.07.14. 08:30 // Írta: Deino

marker.jpg

Ez a cikk döbbenetesen rövid lesz: a Markers egy fasza kis egycélú alkalmazás, ami tulajdonképpen a filctollak működését próbálja emulálni virtuális keretek közt, elég nagy sikerrel. Mobilon - hacsak nincs eszméletlenül tehetséges ujjbegyetek - inkább csak firkálásra jó, mint tényleges művészi alkotásra, de péel nekem nagyon jó lesz majd arra, hogy instagram képekre firkáljak mindenféle baromságot. Lásd középső kép.

Interfész csillagos ötös, minden kézre áll, minden egyértelmű, a menügombot lenyomva eltűnik a sallang, és full képernyőn rajzolhatunk - pacsi. Az egy darab csillagot a színek kezelésén vesztette el, valamint azon, hogy csak full képernyőben exportál (külön appal kell croppolni). Ja, meg csak egy lépést lehet visszázni. Ezek apró picit dolgok, de együtt azért kijön belőlük egy csillagnyi mínusz.

ui.: táblán - tábla hiányában - nem próbáltam, de ott nyilván sokkal baróbb élmény.

[ google play ]

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deino · http://play.blog.hu 2012.07.15. 21:16:55

@viteez: még nem próbáltam, érdemes?

viteez 2012.07.15. 23:59:24

@Deino: egy próbát szerintem megér. nem tud sok mindent, egyszerű, a nagy előnye viszont, h beépül az evernote-ba (már ha az evernote-ot használod)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása