Gépek Lázadása 18-23. adás

2012.07.11. 13:00 // Írta: Deino

951c6d3ab72011e1ab011231381052c0_7.jpg

Hajjaj, de sok minden történt ám a Gépek Lázadás a háza táján, mióta legutóbb jelentkeztem! Egyrészről lett egy sokak által hiányolt harmadik hang az eddigi speed és deino mellett, méghozzá (a képen bal oldalt, kék pólóban) látható kaloczit személyében. Ezt megünnepelendő volt Gépek Lázadása szerkesztőségi buli, aminek eseményeit - valamint frissensült szerkesztő társunk bemutatkozását a vállalhatatlan 18. (különki)adásban követhetitek nyomon. Csak erős idegzetűeknek!

Volt egy kissé eseménytelenebb 19. adásunk, egy megfeledkezett jubileumi 20. adás, majd a jubileumot atomkeményen, izomból, ordenáré, alpári módon pótoló 21. (majdnem élő) adás. Atyaég, az kegyetlen csúnya volt!

Van még egy Google I/O ömlengős múlthét előtti, valamint egy kurrens, eheti, huszonhármas részünk. Igazából nem ígérem, hogy rendszeresen fogom ide posztolgatni az adásokat, mert nem tudom, mennyi értelme van (aki hallgatja, az eddig is hallgatta szerintem - aki meg eddig nem...), de egy-egy ilyen összefoglaló posztot néha benyögök.

Ugyanitt: hallgatóknak érdemesebb követni a Gépek Lázadása facebook oldalát, egyrészről mert ott nagyon örülünk nektek, másrészről mert jellemzően ide kerülnek ki infók arról, hogy épp mikor rögzítettünk, mikor várható adás, vagy épp kinek a felmenőit kell szidni, ha nincs felvétel. Deino out.

ui.: ha csak egy adást próbáltok be, az legyen a 18-21 párosból valamelyik. Akkor már hadd fájjon. Azt hiszed viccelek, de nem.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása