Offroad Legends

2012.07.11. 07:00 // Írta: Deino

A magyar Dogbyte Games játéka a hetekben jelent meg a Google Play virtuális kasszájánál, és azt kell mondjam, erősen nem rossz! Talán az eddigi legjobb magyar játék, amihez szerencsém volt. Az Offroad Legends egy oldalnézetes, 2D pályákkal operáló autós game, amiben egy-egy akadálypályán kell átjutni. Általában időre, de vannak különlegesebb feladatok is. Na, de mennyi is az annyi?

A grafika miatt nem érheti szó a ház elejét, büszke szemmel tekint végig minden magyar szempár a digitálisan pofás szík poligondús sarján... De a gépszamarak visításáért felelős egyénnek kimérnék szívesen negyven botütést: erőtlen cinegefing hangot hallat magából a legtöbb gépállat a gázpedálra lépvén - a szívünknek oly kedves szürkemarha torkának erős, dús bőgése helyett.

Játékmenet: egy idő után kicsit beáll, mint a Mariban a gyerek, a harmadik etap unlockolása azt hiszem 4000 kreditbe fájna, ami a versenyként összeszedhető 80-90 kreditet tekintve elég sokáig tartana (ráadásul ugye ez a "háromcsillagos" teljesítésre jár, ha bénázol = kevesebb kredit kerül a tarisznyába!).

Verdikt: ugyan nem hozzák le a csillagszemű juhászt az égről, de én nyugodt lélekkel osztok ki nekik négy ragyogyó csillagot: ülj le fiam, jól feleltél! Aztán legközelebbre készülj még kicsit, oszt' meg lesz az a kitünő is!

[ google play ]

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása