Lightbox

2012.03.08. 16:00 // Írta: Deino

lightbox.jpg

Nyugodtan mondhatom, hogy a Lightbox a kedvenc fotómegosztó szolgáltatásom. Tudja a twittert, tudja a tumblit, tudja a flickrt, szükség esetén még a fácsét is tudná, de oda nem szemetelek ilyeneket. El van látva bőven effektekkel, van forgatás, van crop, és vannak pofás extra funkciói, mint pl. hogy kirángat minden képet a Facebook / Twitter feedünkből, és egy külön fülön böngészhetővé teszi azokat. Az effekt közül az 8-bit totál használhatatlan, de szavak nincsenek rá, hogy mennyire imádom.

Külön übercool funkció, hogy kapunk egy cunci kis "blogot", ahová felkerülnek a feltöltött képeink, nagyon pofás postcard nézetben, napokra lebontva. Az enyém pl. deino.lightbox.com, itt meg lehet nézni minden képet, amit "public" raktam fel. Minimális, apró dolog, de én nagyon imádom. A szokásos követő-követett-lájk dolog itt is megy, meg van Spotlight is, ahová a legnépszerűbb képek vannak berugdalva, meg van pár kategóriás bontás alapján kiemelt kép is.

Ha ide kikerül egy "műved", akkor ömleni fog rá a lájk, meg gyűlnek a falóverek is, mintha dézsából öntenék. Nekem volt kint képem (ez), szénné is lett lájkolva, meg orrvézésig be vagyok követve mindenféle külföldi által. Ha a Lightbox rendszere nem hazudik, akkor ez kapott 14 kommentet, 164 lájkot, és összesen 1107 view-t. Szerintem a többi képemen összesen nincs ennyi lájk.

A négycsillagos ítélet margójára... nem volt arcom megadni rá az ötcsillagot, még akkor se, ha én el tudok tekinteni az app legnagyobb hibájától: a kezelőfelülettől. Nincs vele semmi égbekiáltó baj, csak éppen nem a legszebb, nem a legjobb, pár helyen logikátlan, itt-ott kicsik a gombok, vagy éppen design szempontból nem stimmelnek. Az egész UI mindig valahogy azt sugallta felém, hogy kihagyott ziccer. Ennek ellenére érdemes egy próbát tenni az appal, mert az egyik legjobb, ha nem a legjobb droidos fotómegosztó.

[market link]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása