A Gépek Lázadása #13 - Én leszek az Úr Keze

2012.03.02. 10:00 // Írta: Deino

gépeklázadása.png

Kezdjük, mert már most késésben vagyunk. Lett egy Facebook pédzsünk, gyűljetek szépen Zuckerberg Márk virtuális tábortüze mellé! Ha hallgattok, dobjatok egy lájkot. Vagy ne, ahogy érzitek. Az analóg módszer a szokásos: jobb klikk a címen, mentés másként, Shownotes meg a tovább mögött.

13. adás - Én leszek az Úr Keze

Visszatért a hiatusról a két rosszarcú podkeszter fenegyerek, hogy csípőből helyretegye az időközben elkanászodott hallgatókat, akik olvasnak, kommentelnek és - gyalázat! - lájkolnak is. Az adást az alábbi címszavak jellemzik: vállalhatatlan hangeffektek, Microsoft marketing arcpálma, Google Notification bar levédés, HTC One X nyáladzás, iPhone headset trükkök, szkafanderes mérges madarak, androideázó Telenor, mérhetetlen megapixeles, mézes-mustáros Nokia. Ja, és persze Handrás mémesedik, mi meg mosolygunk. Vele, nem rajta.

Appok terén lecsapunk a Hipsterekre, odamondunk a Fruit Ninja: Puss in Bootsnak, átnyálazzuk a Boostot, pacsizunk a Dath Maul Me-vel, kibővítjük a Cut The Rope Experimentst, továbbá szőrmentén összehasonlítjuk a Clikthist és a Youtube Remote alkalmazást.

Akinek hiányzik még egy podcast app a telefonjára, ami jó és ráadásul ingyér van, az nézze meg a Podkickert, fizetős appot lájkolóknak meg ott a Pocket Casts. Ezt a teljesen proper feedburner címet kell megetetni velük: http://feeds.feedburner.com/agepeklazadasa // de szükség esetén az iTunesban is ott vagyunk.

Shownotes apróbetűvel:

Google Notification bar
HTC One X
A Microsoft megőrült
Handrás does Tumblr
Handrás does Cinema Display
Robotbogár
Nokia MWC
Fruit Ninja: Puss in Boots
Boost
Hipster
Youtube Remote
Darth Maul Me

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

watchember 2012.03.28. 13:09:57

SZiasztok,

Valami pozitív hir a 14. adás megjelenésével kapcsolatban?
Várom nagyon...

Köszi

Deino · http://play.blog.hu 2012.03.29. 00:45:13

@watchember: Speed letudta a költözést, de a net intézése még folyamatban van, csak a t-onlányon múlik a dolog. Az meg lassan őröl :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása