Menetrend droid

2012.02.18. 10:00 // Írta: Deino

menetrend_droid.jpg

Gyakran vonatozok, úgyhogy örömmel vettem anno tudomásul a Menetred droid megjelenését a Marketen. Az app segítségével viszonylag pikk-pakk tudunk vonat és busz menetrendet csekkolni, látszanak a késések is, nem kell szórakozni mindenki kedvenc Elvirájával. A leggyakrabban használt menetrendeket (nekem pl. tipikusan Érd felső - Budapest Déli, és ugyanez riverzbe') érdemes elmenteni a kedvencek közé, ezek után már másodpercek alatt meg tudjuk nézni, mi-mikor-merre.

A "várható vágány" információnak nem szabad hinni, se Kelenföldön, se a Déliben nem találta még el soha a számot. Ez nyilván nem az app, hanem inkább a MÁV Online hibája, de azért szólok. A kezelőfelület lehetne kicsit szebb, a betűk lehetnének kicsit nagyobbak, szóval ráférne azért egy kis optikai tuning az egészre. A buszmenetrenddel meg abszolút nem vagyok megelégedve, ugyanis Érdet nem lehet lekérni a rendszerből. Gyanítom azért, mert három betűből áll. Khmm. Minden más ment, amennyire láttam. Előbb várost választunk, aztán állomást.

Négy csillagot osztottam ki rá, mert az ötöt soknak éreztem volna. Mindennap használom, teljesen ingyenes app, és tökéletesen ellátja a feladatát. Másfél éve lazán megadtam volna rá az ötöst, de azóta sokat fejlődött az egész android ökoszisztéma, feljebb tették a lécet az appok. Egy picit kéne rajta finomítani, és tényleg ötcsillag lenne. Egészen picit.

[market link]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabigyerek 2012.02.18. 10:36:14

Hogy valami szépet is mondjak egyszer: valóban kiváló alkalmazás. Én is ezt használom és bátran ajánlom mindenkinek :-)

Joey 2012.02.18. 10:37:58

Érdet tényleg nem találja, viszont biztos nem a 3 betű miatt, mert én Fótra használom, azt pedig simán megtalálja

dezmond 2012.02.18. 12:34:37

lehetne szebb, lehetne jobb, de így is használható és tényleg hiánypótló app. nálam is telepítve van.

Deino · http://play.blog.hu 2012.02.19. 15:24:05

@Joey: akkor nem tudom, hol a hiba. Igazából soha nem buszozom, de ha valaki igen, akkor neki ez nyilván elég kellemetlen :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása