Snake '97

2012.02.07. 14:00 // Írta: Deino

snake97.jpg

Eme játék eléggé nyilvánvalóan a tégla Nokiák diszkrét bájával akarja lekenyerezni a Market vevőközönségét... És hát az alapok megvannak: a randa grafika (akkoriban mennyire menő volt már?), a rusnya gombok, még a prüntyögést is sikerült imitálni valamennyire.

De pont az a baj az ilyen nosztalgia dolgokkal, hogy a) sose olyan jó, mint az eredeti volt b) igazából nincs másik komolyabb indok, az első bőven elég. Egész egyszerűen nem jó az app, a billentyűknek nincs feedbackje, pedig legalább rezegnie kéne kicsit a telónak. Anno ezeket a gombokat szinte két kézzel kellett lenyomni, még Toldi Miklós is beleizzadt egy keményebb menet sznékbe, no.

Nosztalgia hangulatot akar teremteni az app, de nagyon mellé lőtt. Sajnos. Talán jobb lett volna, ha a 3310/3330 generáció Snake-jét portolják, abban azért kicsit több volt a fantázia, meg egy fokkal a grafika is jobb volt :) Így inkább azt tudnám javasolni, hogy keressétek elő a padlásról a régi tégla Nokiát - szóljatok apunak, havernak vagy a bátyónak, meg ne próbáljátok megemelni egyedül! - és sétáltassátok meg azon a pikkelyes barátotokat. Ez csak némi fájó ürességet fog hagyni a szívetekben, miután három perc nyűglődés után bezárjátok.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása