Humble Indie Bundle

2012.02.01. 17:42 // Írta: pcdevil

Sokaknak már ismerős lehet ez a név: Egy indie játékokat összefoglaló csomagról van szó, amiért általában nevetséges áron lehet hozzá jutni Windows-Linux-Mac hármasra. Hogy miért érdekes ez most? Hát, kijött az első, Androidra IS letölthető csomag.

A csomag a következőket tartalmazza:

  • Osmos: Egy sejtet kell irányítani a sok sejt között, dominánsá, legnagyobbá válni. Ehhez hozzátársul az ambient zene is, és persze az idővel nehezedő pályák is. Nekem kedvencem az összes Humble Bundle játék közül.
  • World of Goo: A kis "goo"kat kell eljuttatni a csővezetékhez, felhasználva saját magukat hogy hidakat, kötelet, vagy létrát építsünk és elérjük a célt. Nagyon aranyos grafika és hangeffektek járulnak ahhoz, hogy lekéssük a buszt, vagy ne menjünk túl korán aludni:)
  • Edge: Egy kockát kell a célba juttatni a folyamatosan változó környezetet felhasználva.
  • Anomaly: egy TD játék, aminek badass 3D-s intrója van? Ilyenre sem emlékszem. Ha más nem, ezért is megéri kipróbálni. Tower Defense mániásoknak pedig egyértelműen kötelező darab.

 

Mit kell csinálnom, hogy megvehessem?
Menj el a Humble Boundle oldalára, és egy egyszerű "mennyit fizetnél érte - milyen arányban osztanád el ezt a pénzt" kérdőív segítségével fizess bankkártyával, Google-el, vagy PayPallel, e-mailben pedig megkapod a linket, amivel DRM mentesen letöltheted bármelyik játékot bármikor.


Én mindenkinek csak ajánlani tudom, pár dollárt simán megérnek ezek a játékok! (Az Edge elérhető ingyenesen is a Marketen keresztül, a többinek pedig 800 és 1200 Ft között mozog az ára)

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

husolek 2012.02.01. 18:48:59

Két játék elérhető volt már "sima" bundle-kban is (Osmos, World of Goo, szóval ezek már megvoltak), de ettől még jó kezdeményezés! A fenti kettőt toltam is már a pakk előtt droidon is, PC-n is, remek portok lettek! Meglepő, de tényleg ugyan az az élmény mint gépen, 60FPS simán :D Még tegnap befizettem a beat the average árat (akkor még 5$ alatt volt talán)... Mondjuk azt hittem legalább megoldják, hogy a Marketes kontón megjelennek az így megvett játékok, de "sajnos" csak az apk-kat adják.

pcdevil · http://twitter.com/pcdevil 2012.02.01. 20:11:16

@husolek: igen, az a kettő nekem is meg van már régebbről:) azért is lett a kedvencem mindkettő.
az apk-s infót köszi, nem voltam benne biztos, hogy lesz meg, ezért nem írtam róla. ez mindenképp sajnálatos hír, valóban egy google-el kötött szövetséggel, és marketben "purchased"-ként megjelölve mégjobb lenne.. *sóhaj*

Cs0pi · http://androidnews.blog.hu/ 2012.02.01. 22:32:54

@pcdevil: viszont az updatek hianyatol nem kell tartani, mert par napon belul kiadnak egy apk-t amivel frissitheted a megvasaeolt gameidet automatikusan.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása