A Gépek Lázadása: Tizedik, jubileumi adás

2012.02.01. 09:45 // Írta: Deino

gépeklázadása.png

Ünnepel a birodalom, a nép, az istenadta nép éljenez: pontosan tízszer jelentkezett be a két vállalhatatlan podcaster a felkelő kenyérpirítók élén. Előző adások itten találhatóak, kivételesen nem szakadtam meg, de az adás minőségén ez nem sokat változtat. Tizedik adás, hű. Nem hittem volna, hogy megérjük - ép ésszel. A podcast megszületett. Vágjunk is bele, az analóg módszer a szokás szerint megy: jobb klikk a címen, mentés másként. A Shownotes meg a formalitások most a tovább mögé kerültek, hogy ne foglalják annyira a helyet a főoldalon.

Tizedik adás - Elindult az első golyó a hüvelyben

 

A jubileumi adást egy Tiplivel és némi Max Payne várással kezdjük, emeljük kalapunkat a Kindle Fire előtt, 8-bitben bérekljük a Badet, és Sherlock Holmes nevében nyomozunk az Ikea húsgombócok, az üres pénztárcák és az Inferno chips rejtélye után. Appok terén Speed megszakérti a Banner Flót és Trükkbookot, de egyik se tetszik neki. Deino megpróbálja megfejteni az Országos Kéktúra alkalmazást, de belesül, mert alkohol nélkül nem bírja elviselni a természet közelségét. Egy laza átkötéssel fel és megmagasztaljuk a Doptrixet, a One Epic Game-et, meghümmögjük a hivatalos Wikipedia appot droidra, aztán pedig minden olvasónkat meginvitáljuk egy kocsma elfogyasztására. Nem elírás.

Special note: köszönjük mindenkinek, aki eddig végighallgatott minket. Le a kalappal előttetek, teljesen meg vagyunk hatva. Köszönjük az akadémiának, a szüleinknek, bárkinek, akitől az elmúlt években bármilyen alkoholt kaptunk, valamint az Apple és a Google kettősnek, hogy a remek munkájukkal lehetővé tették, hogy két ilyen idióta az ő termékeikről podkeszteljen. Többnyire hetente, de az se baj ha nem. Aki kedvet érez találkozni Deinóval, az meg jöjjön csütörtökön, aztán szárazra iszunk egy kocsmát. Píszaut.

Akinek hiányzik még egy podcast app a telefonjára, ami jó és ráadásul ingyér van, az nézze meg a Podkickert, fizetős appot lájkolóknak meg ott a Pocket Casts. Ezt a teljesen proper feedburner címet kell megetetni velük: http://feeds.feedburner.com/agepeklazadasa // de szükség esetén az iTunesban is ott vagyunk.

Shownotes apróbetűvel:

Max Payne 3 trailerek a yummie.hu jóvoltából
Szultán, a kis kék róka, aki nem mellesleg kicsit se török
Kindle Fire grafikon
8 vagy 16-bites Breaking Bad
Országos Kéktúra App // szívesen fogadunk vendégírást, de tényleg
Wikipedia offisül androidra
DopTrix // ötcsillag!
Apiros elem, meg a kék elem
One Epic Game // iOS
2XL MX Offroad // Le ne töltsétek...

 

És végül, de nem utolsó sorban: igyuk szárazra a Főbejárat kocsmát!

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása