Gametel Bluetooth Kontroller

2012.01.09. 12:00 // Írta: Deino

slashgear_ces2012_unveiled_game_1-580x386_thumb1.jpg

A CES kisebb csodái között került bemutatásra a fenti kütyü, ami az ígéretek szerint egyrészről bármilyen androidos telefonnal kompatibilis lesz méret szempontjából, másrészről pedig az ICS már alapból fel fogja ismerni kontrollerként. A csatlakoztatás bluetoothon keresztül megy majd - és hála a jó égnek külön akksija van a dögnek, ami micro USB-n keresztül (is?) tölthető lesz.

Egyelőre még csak nagyon prototípus jellegű a dolog, és remélem a végleges verzióra majd azért csiszolnak kicsit a dizájnon még, mert ez most nagyon gagyin néz ki. Végezetül egy kérdés: ti vennétek ilyet? Szerintem aki szeret az Angry Birds bonyolultságán túlmutató játékokkal is játszani telefonon, annak hosszútávra megérheti egy ilyen kontroller beszerzése. Autós, TPS, pláne "verekedős" játékokat nagyon nem kényelmes ugye az érintőképernyőn nyomni - saját tapasztalat - egy ilyen, vagy ehhez hasonló kütyü sokat dobna az élvezeti faktoron.

Címkék: kütyü

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pi3c3 2012.01.10. 15:46:18

Hogy vennék-e? Szerintem ez nem kérdés... :D

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása