A Gépek Lázadása #03 és #04

2011.12.13. 07:00 // Írta: Deino

gépeklázadása.png

Az előző két adást itt találjátok, meg lehet hallgatni - androidos podcast appal még adós vagyok, de majd ezen is változtatunk sürgősen. A letöltés a továbbra is megszokott módon történik - a két szürke főcímen jobb klikk, mentés másként, oszt csókolom. Ja, majd elfelejtettem: most már ott vagyunk az iTunes virtuális dzsungelében is, lehet minket ott is szeretni, véleményezni, lájkolni, mittudomén.

Harmadik adás - Pentagon

 

Beleszaglászunk a CarrierIQ fiaskóba, pacsizunk a Google Mapsszel, körbekémlelünk a Telenor és a Mastercard háza táján, fikázzuk az Instagram android portolási sebességét, és megdícsérjük a Mobilarénát.

Negyedik adás - Papír Zombik (és tükörben fényképezkedő lányok)

 

Deinót ismét meglepetésszerűen éri a felvétel elkezdése, és ettől teljesen függetlenül a bónusz adást appteszttel pakoltuk tele: papír zombikat gyilkolunk, virtuális léghokizunk, mellékesen megszakértjük a Tiny Towert, imádjuk a Path-t, kissé féloldalasan, de kibeszéljük a Handrás appot, és végül zenét hallgatunk.

Aki mindenképp szeretne egy podcast appot droidra, ami jó, de ingyér van, az nézze meg a Podkickert, fizetős appot lájkolóknak meg ott a Pocket Casts. Ezt a teljesen proper feedburner címet kell megetetni velük: http://feeds.feedburner.com/agepeklazadasa

ui.: A Swiftkey cikket véletlenül se találtam meg, csak egy tweetet, ott 2,4 millió dollárt írnak a Swiftkey X neve mellé, nem 24 milliót. Ez utóbbinak talán jobban örültek volna, de azért szutykos 2,4 millió dollárral a fenekem alatt se szomorkodnék a fejlesztő helyében.

ui2.: valamit megpróbálok majd kezdeni a Skype minőségemmel, mert most még sokkal kritikán alulibb volt, mint az első / második adás alatt bármikor, és fogalmam sincs, hogy miért. Egyszál egy böngésző fut egy google docs-szal, meg egy skype. Érthetetlen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.tnm (törölt) 2011.12.14. 13:29:37

Még csak az elsőnek (3.-nak) a felénél járok, de ez a sokat emlegetett Shownotes hogy érhető el, vagy ez ilyen iTunes only feature? (Ha igen, akkor nem lehetne egy read-only gdocs is a részekhez a linkekkel?)

BTW. kiskerben már kapni független Galaxy Nexus-t (aka. Nexus Prime) és bizony 179e...

Deino · http://play.blog.hu 2011.12.14. 13:46:48

@.tnm: a shownotes konkrétan annyira Speed területe, hogy még én se tudom, hogy hol kéne legyen :) Meg fogom érdeklődni tőle, hogy hol kéne ezt látni, de lehet még nem üzemeltük be profin. Ha esetleg valami konkrét dolog érdekel belőle, akkor szólj, aztán kikeresem :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása