Market leárazások - 5. nap

2011.12.11. 01:44 // Írta: pcdevil

Közben megjöttek a legújabb leárazások is, essünk neki, jó töltögetést!

  • Pano: Egy egyszerű panorámakép készítő program. Részemről ez az a program amit tuti nem veszek meg, ICS teljesen alkalmas erre a funkcióra, nem kell még egy program rá.
  • Apparatus: Ígéretes logikai játék, aminek az a célja, hogy megépíts egy mechanikai szerkezetet, és elérj egy bizonyos célt. A videó jobban elmondja mi is ez, mint én:) (Ráadásul karácsonyi verzió!)
  • SlideIT Keyboard: Szerintem a legjobb slide billentyűzet, én már elég régóta ezt használom.
  • The Sims™ 3: Hát.. Szóval Sims játék Androidra. Ráadásul a jelek szerint már a 3. Ezt se fogom kipróbálni, az is biztos.
  • Age of Zombies: Csak mert nincs promóció zombik nélkül. Ez mászkálós fajtából van, elég "aranyos" grafikával. Még zombi t-rex is van benne!
  • Kids Connect the Dots: A "kösd össze a pontokat" játék. Semmi komolyabb durranás, gyerekeknek jó elfoglaltság.
  • Drop7 by Zynga: Erről semmit nem tudok írni. Se a leírása, se a képek alapján nem tudtam eldönteni, mi is lehet ez. Akinek van infója, ne fogja vissza magát, írja meg kommentben!
  • Season Zen HD: Napi háttérkép alkalmazás. Ahogy a neve is mutatja, igazi buddhista érzést ad:)
  • Asphalt 6: Adrenaline HD: Minden napra kell egy autós játék.
  • Snowfall Live Wallpaper: Hóeséses háttérkép

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wrhwk 2011.12.11. 07:33:56

A Drop7 egy zseniális kis játék, nagyjából olyan mint a Tetris, egyszerűen megérthető és órákra lekötheti az embert.

Az alapvető különbség, hogy nem alakzatokat, hanem (általában) számozott egységeket. Itt nem sorokat kell eltüntetni, hanem ezeket a köröket. Méghozzá úgy, hogy ha adott kör egy olyan oszlopban van sorban van, melyben a rajta szereplő számmal megegyező egység van, akkor eltűnik. Nagyjából ennyi, persze vannak különleges egységek, meg hasonlók, de ezek csak az alapreceptet keverik fel. Érdemes megvenni (ennyiért pláne), mert tényleg örök kedvenc lesz a logikai játékok kedvelőinek.

wrhwk 2011.12.11. 07:37:08

Az Age of Zombies pedig nem kifejezetten mászkálós, inkább a "twin-stick shooter" kategóriába tartozik, két virtuális kar a két oldalon, egyikkel a karaktert irányítjuk, másikkal azt, hogy merre lőjön. A játékot egyébként a Fruit Ninjaval elhíresült Halfbrick Studios készítette.
Viszont azt érdemes tudni, hogy az irányítás miatt kisebb képernyőjű telefonokon elég necces, hiszen a két ujjunkkal letakarjuk az egész képernyőt.

.tnm (törölt) 2011.12.11. 10:23:39

Tegnap megvettem a Sprirt HD-t. Már régóta ki akartam próbálni, de se demo, se alternatív beszerzési módot nem találtam, ennyit viszont megért. Ma megvettem a Slide IT-t, mert ennyiért hülyeség lenne kihagyni. Előbbit asztali böngészőből vettem meg, utóbbit a telós market app-ból (ahol egyébként nincs külön felület a napi akciós alkalmazásokhoz). Előbbiért 27 Ft-ot vontak le a számlámról, utóbbiért 23-at. Nem ez a 4 Ft fog csődbe vinni, de már korábbi marketes vásárlásaimnál is megfigyeltem, hogy egy picivel többet vonnak le, mint amennyit kiír a market. Ezentúl mindent telóról veszek majd meg.

Azt meg nagyon sajnálom, hogy nem lehet úgy venni, hogy most megveszem akciósan, aztán majd ha lesz tablet, vagy még egy android teló a családban, akkor arra telepítem.

wrhwk 2011.12.11. 12:09:13

@.tnm: Azt vedd figyelembe, hogy a levont ár több tényezőtől függ. Egyrészt ugye a forint árfolyamtól, ami a jelenlegi hullámzásnál még ilyen kis összegnél is képes 1-2 Ft-t mozgatni. Másrészt némelyik apphoz tartozik egy bizonyos összegű adó is (amit mutat is a vásárlás előtt, ilyen összegnél jellemzően 2 cent körül), ez is emeli az árat.

Tehát úgy tűnhet, hogy "átvertek", pedig nem. Egy adott időpillanatban indított webes és mobil vásárlás ugyanannál az appnál ugyanolyan árat fog eredményezni.

Más eszközre install téma: nálunk két android eszköz van, de mindkettő az én "nevem" alá van kötve. Webes marketnél a My Library alatt ott vannak a megvásárolt programok, melyet bármikor, bármelyikre installálhatok. Szerintem ez nálad is működne.

.tnm (törölt) 2011.12.12. 21:24:45

@Warhawk.365: Hát, ha valakinél, akkor a Google-nél ott kéne legyen az infó arról, hogy mennyi a forint, de mégis mindig 23 Ft-ért van kiírva. Nem hiszem, hogy árfolyam-ingadozás lenne. Esetleg inkább azt tudom elképzelni, hogy:
- 1, telefonról vásárlásnál nem veszik figyelembe, hogy Mo-ról teszem és nem magyar Áfa van rajta, míg a netes vásárlásnál a magyarral számolnak.
- B, az egyik app eu-n belül volt, a másik eu-n kívül és így ment rá vám, vagy áfa (bár az áfa nem 4, hanem 5 Ft lenne)

Ugyanazt a programot tudod egyszerre több készülékre felrakni? Ha nem, akkor hogy veszel valamiból többet? Mellesleg nálam az nem jön szóba, hogy ugyanazon e-mail alá vegyem fel majd a további kütyüket. Mindenkinek van gmail-je, és annak e-mailjeit akarja olvasni. (Tudom, hogy több acc-ot is lehet, és gmail-ben is lehet állítani, hogy melyikhez szinkronizáljon, de azért ez még így is csak félmegoldás.)

wrhwk 2011.12.12. 21:36:47

@.tnm: Jaja, főleg "nagyon" külföldi címeknél van magasabb ár, jellemzően US vagy távol-keleti fejlesztőknél. Pl Game Dev Story is ilyen volt. Valószínű, hogy itt valami vámszerűség megy a dologra, ami EU-n belül nem jelenik meg.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása