Zörög a haraszt: Google Music Store screenshotok

2011.11.14. 07:44 // Írta: Deino

Érkezett pár kép, állítólag így fog kinézni a Google Music Store. Összeségében elég hivatalosnak néznek ki, plusz látni rajtuk sok apró finomságot is: lesznek mindenféle toplisták természetesen, meg Editor's Choice, sőt, az Amazon Appstore-hoz hasonlóan lesz nap egy ingyenes szám. Ami mondjuk több millió Market használó esetén kicsit megdobhatja az adott előadó népszerűségét. Sőt, menni fog neki a "hasonló előadók" és "hasonló számok" trükk is. Pofás, bár azzal a narancssárgával nem vagyok teljesen kibékülve.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2011.11.14. 10:06:07

Igen, ezt még nagyon Gingerbread-designra tervezték (annak van zöld-narancssárga színsémája, és mivel a zöld már a "rendes" Marketé...). Az ICS-redesign valószínű bekékíti ezt is és a Marketet is (legalábbis ICS-rendszeren).

elpvblizlhuor@mailinator.com 2011.11.14. 13:11:48

Ne haragudj, de az angol cikkben nem az állt, hogy ezek a képek ELKÉPZELÉSEK, tehát találgatások, hogy akár így is kinézhet?

Deino · http://play.blog.hu 2011.11.14. 14:56:03

@elpvblizlhuor@mailinator.com: nem, ezt ma olvastam, és vmi telóban találták az apkt, azt hiszem egy Epic 4G Touchban, de fejből már nem emlékszem :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása