Minden iPad téglalap, ergó minden téglalap iPad?

2011.09.10. 15:13 // Írta: Deino

Alaposan megnéztük a fenti rajzokat? Érdemes, ugyanis az EU-ban zajló Apple vs. Samsung per egyik fő bizonyítékát látjátok. A bíróságnak ugyanis nem a két, tényleges terméket kellett összehasonlítania, hanem azt kellett eldöntenie, vajon a Galaxy Tab hasonlít-e a fenti képekre. Erre már tényleg nem tudok mást mondani, ide szükséges egy Tactical Faceplam.

Ha valakit érdekel a tényleges dokumentum, akkor tessék. Bár igazából a képeken kívül nincs benne semmi más, csak a "személyi számítógép" megnevezés több nyelven. Külön tetszett a döntés megindoklása:

"...The court is of the opinion that Apple’s minimalistic design isn’t the only technical solution to make a tablet computer, other designs are possible..."

Vagyis: nem ez az egyetlen lehetséges forma/felépítés létezik táblagépeknél. Ami való igaz, tényleg lehetne csinálni akár kör, vagy háromszög alakú táblagépet is, csak semmi értelme. Egy (szinte) kizárólag érintőképernyős technológia esetén ugyanis ez az egyetlen józan megoldás - szerintem legalábbis. Hovatovább, az egyetlen indok, ami bármilyen más forma mellett szól, összefoglalható egy mondatban:

"Nem akarjuk, hogy az Apple bepereljen minket".

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása