Nem minden arany, ami Facebook

2011.08.09. 17:58 // Írta: Deino

A kissé nyakatekert címmel azt próbálom a kedves olvasók tudtára adni, hogy nevezve lettünk a Goldenblog idei versenyén. Az IT blogok kategóriájában csapatjuk, számos másik android meg apple meg egyéb ájtí blog mellett. Lehet ránk szavazni, meg nem ránk is, köszi a bizalmat, meg ilyenek :)

Amit viszont én, Deino, személy szerint nem lájkolok annyira, hogy

  • a) szavazni Facebook accounton keresztül tudsz, és pont.
  • b) a legtöbb helyen mocskos sokat kell görgetni, nem látszik az egész lista.

Ezt a Facebook megoldást azért nem szívlelem, mert szerintem ezt most pont le lehetett volna anélkül is nyomni. Felesleges. Ha jól emlékszem, tavaly se volt Goldenblogon ilyen faszbúk-verés. A görgetés meg... Ha pl. nem tudom twitterről, hogy a Rockonlelkek nevezve lett a Kult kategóriában, akkor az életben meg nem találtam volna őket. Ha konkrét jelölt nélkül mész szavazni, akkor mocskos kényelmetlen végig görgetni a listát, ahol csak a blogok neve van, és pont, semmi link, vagy leírás. Én két-három próbálkozás után fel is adtam, rendesen. Szerintem belefért volna, hogy minden kategória kapjon egy külön szavazó oldalt, hadd lássa a becses júzer az összes lehetőséget egyszerre, mert az úgy fair. (Mondom ezt úgy, hogy mi pont bemákoltunk magunkat az IT kategória "tetejére", a görgetés- és szénsav-mentes sávba. ABC sorrend for the win!).

Nem tudom, hogy mennyire cink pont a Goldenblog szavazás alatt/előtt/közben elkezdeni kritizálni a szervezőket, de gondoltam ha már rászánok egy egész posztot, akkor nem fogok annyit beleböfögni két sorba egy likkel, hogy szavazzál ránk, vazze! Különben is az esélytelenek teljes zengarden lelki nyugalmával dőlök hátra, erősen biztos, hogy ezt a kategóriát nem mi fogjuk vasököllel dominálni. Majd legközelebb ;)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása