A Telenor bemutatja: Magyar Alkalmazások

2011.06.16. 14:49 // Írta: Deino

Ma nagyon rátenyerelt a gázra a Telenor csapata android fronton: délután ötkor ugyanis kezdődik az "évadzáró" Best of Android Workshop, ahol többek között bemutatják a két frissen élesített alkalmazásukat. A Kétkerékről nem nagyon tudok semmit írni, ugyanis egyáltalán nem szoktam biciklizni , sajnos. Ha valakinek van kedve, vendégírást persze szívesen fogadunk.

A másik app pedig a nem túl kreatív "Magyar Alkalmazások" nevet kapta, és gondolom kitalálja mindenki, a Marketen megtalálható magyar alkalmazásokat fogja össze egy szép, gusztusos kis csokorba. Több szempont alapján is rendezhetjük a listát: megnézhetjük a legfrissebb alkalmazásokat, a legnépszerűbbeket, ABC szerint is mehetünk, de kategóriák is vannak. Még olyan extrém rendezési szempontok is bekerültek, mint az értékelések száma.

A megvalósításra nem nagyon lehet panasz: az app a Desire-ön száguldott, a design egyszerű, de pofás, és persze a Telenor színeiben tündököl. Ami nem tetszett, hogy a fehér háttéren is van valami minta, ami kísértetiesen hasonlít egy halvány dzsuvafoltra, ennek köszönhetően nekiálltam takarítani a kijelzőt, aztán egy perccel később rájöttem, hogy az nem véletlenül nem jön le onnan.

Egyedül azért nem mertem rá öt csillagot kiosztani, mert nagyon egyfunkciós alkalmazás lett. A kommentek, az értékelés, a hozzászólások meg a képek is a Marketből vannak kiemelve, és itt nem is tudunk se értékelni, se kommentelni. Gondolom ez nem véletlen, hanem az android platform valamilyen xy jogi/fejlesztői/egyéb limitációja, de picit azért szomorú. Akkor már lehet jobban jártak volna egy saját komment + értékelés rendszerrel, ki tudja. Mindenesetre tessék örülni neki, továbbá tessék kipróbálni is, mert jól sikerült egy alkalmazás. Puszi a Telenornak, píszaut.

ui.: a mai workshopról természetesen lesz beszámoló, csak most kihagyjuk a tweetfal dolgot. Csiripelni attól még fogunk, csak nem itt :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tschyllagh 2011.06.17. 18:52:13

Kétkerék vendégírás stipistop :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása