WTF Szombat: iBeer

2011.02.19. 14:00 // Írta: Deino

A most következő alkalmazás abszolút megfelel a WTF szombat követelményeinek: teljesen értelmetlen, gyenge poén. Nem hinném, hogy bárki elsütné ezt az appot társaság előtt. A rinyálásból ennyi elég is volt, csapjunk bele.

Szóval talán a sörszimulátor lenne a legjobb szó az alkalmazásra, megpróbálom pár szóban leírni a lényegét: indításnál az app betölt nekünk egy pohár sört (ami valamiért zizeg, nekem ennél csendesebb a söröm), amit aztán a telefon döntésével tudunk "meginni". Ez működés közben úgy nézne ki, hogy a szádhoz veszed a telefon jobb/bal felső csücskét, és szépen magad felé döntöd a telefont, mintha egy pohár lenne. Szerény véleményem szerint ennél egyszerűbben is hülyét tudsz csinálni magadból sok ember előtt, de mindegy. Ja, az app minden pohár sör elfogyasztását egy böfögéssel jutalmazza.

Itt egy videó az iPhone verzióval, hogy akció közben is megmutathassam a dolgot:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása