Picplz frissítés

2011.02.10. 11:00 // Írta: Deino

A korábban már boncasztalra került Picplz elég böszme nagy frissítést kapott: teljesen lecserélt és felújított interfész, most már tudja kezelni natív a kamera appokat (nekem a Camera360-nal is tud mostmár képet csinálni), ergo végre állítható a fehér egyensúlytól kezdve minden egészen az autofókuszig. Vége (nem csak a share menüs trükkel) könnyedén válogathatunk a már meglévő képek között is a Galériában, plusz mostantól minden a Picplz fiókunkat érintő változást könnyedén lehet állítgatni mobilról, még az értesítési beállításokat is.

A fentiekből egyedül a lecserélt interfész érdemel még némi bővebb ismertetést. Gyors lett, jól használható, leginkább a Twitter és a Facebook appra hasonlít. A nagy gombok miatt a főmenüből könnyen és gyorsan el lehet jutni bárhova, és azt kell mondjam, meg vagyok elégedve igazából mindegyik új menüpont teljesítményével. Ami nem tetszik, hogy néha pöttyet lassan reagál, meg persze hogy némi animációt el tudnék viselni. De ez utóbbi már csak az én design mániám.

Verdikt: jó nagy frissítés, rá is fért ám az appra. Igazából hatalmas minőségi ugrás történt, remélem nem csak szerintem.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zozo2001hu · http://www.csekkold.hu 2011.02.23. 08:42:44

Én is felfedeztem, írtam is róla egy szösszenetet, nagyon príma program:

www.quartz.hu/component/content/article/50-android-22/273-picplz

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása