Felkészülünk: második Telenor Android Workshop

2011.01.26. 14:00 // Írta: Deino

Az van, hogy a Telenor nagyon rágyúrt az androidra (logikus és támogatandó lépés) mi pedig nem voltunk restek, és ha már az első workshopról sikeresen lemaradtunk, majd most a csütörtökön megrendezésre kerülő másodikra szépen elmegyünk. Be is regisztráltunk annak rendje és módja szerint, kaptunk visszajelző e-mailt, helyszínt, időpontot, minden kóser.

A különítményünk konkréten nettó három főt számol eddig, az egyik aresius kollégám, aki pár cikket már írt hozzánk, de abból kettőt legalább ZTE Blade témában. Az ábécé sorrendet teljesen felborítva drobee, a második, aki egészen messziről bulizza fel magát Budapestre, csak és kizárólaga workshop miatt. Amúgy a bloghoz szerkesztői vonalon nem sok, mondhatni semmi köze nincs (pár tweetjét mintha kitettem volna), de ennek ellenére bízom benne, hogy rá tudom beszélni, vesztegetni, zsarolni egy kisebb élménybeszámoló írására. És végül, abszolút utolsósorban szerénységem.

Mindháram rendelkezünk kellő mennyiségű android tapasztalattal és persze a kötelező fanboy életérzéssel, szóval van egy olyan érzésem, hogy tetszeni fog a műsor. Helyszíni tudósítást éppen nem ígérek, de egy minden részletre kiterjedő beszámolót mindenképp megejtünk majd. De tényleg. Leginkább azért írom a posztot, hogy nehogy elsumákoljam (elsumákoljuk?) később a cikket. Livetweet képekkel, az mindenképp lesz.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztrelnyikov 2011.01.27. 10:14:30

Tök jó. Hajrá! Várom a beszámolót.

vttomi 2011.01.27. 12:24:12

ha drága telefont vennék, az iphone lenne, ha olcsót, az zte blade
ehhez képest a pannon egyiket se árulja, csak tucat nokia-samsungokat, kénytelen voltam a tnél vásárolni :(

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása