Videó: Sony Ericsson Z1 - a Playstation telefon

2010.12.04. 09:57 // Írta: Appdroid Hungary

Bár homályos, "semmit nem látni" felvételek már korábban is voltak a Z1 (Zeus) névre hallgató telefonról, de ez az első, ami igazán jó minőségű. A videó elején látszik az is, hogy már eleve Gingerbreaddel fog érkezni a telefon. A hivatalos bejelentés valamikor a jövő héten lesz majd, gondolom ott sok más izgalmas részletre is fény derül.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dezmond 2010.12.04. 11:13:23

ha lesz hozzá PS2 vagy PSP emulátor, akkor esetleg azt mondom, hogy még jó is lehet. De ha tényleg csak androidos játékokra szánják, akkor baromi nagy égés lesz belőle.

Nekem amúgy egy X10/Vivaz pro + PSP GO keresztezésének tűnik, nem látok benn sok innovációt (ahogy a Gingerbread-ben sem, de az már más tészta :D )...

Kovács László György 2010.12.04. 17:58:18

elég avétos az a gamepad rész.. sok az üres rész. nem kéne. :)

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása