Prágában jártam

2010.11.03. 19:55 // Írta: Appdroid Hungary

...HTC store-t láttam. Plusz mindenféle földi jót: nevéhez méltón tűzvörös Wildfire-t, hófehér színben pompázó Desire-t (meglepően high-tech kinézetet kölcsönöz a telefonnak), plusz volt szerencsém megnyomkodni egy kiállított Desire HD-t. Az a hely maga a mennyország az android szerelmeseinek.

Sajnos nem volt túl sok időm tapizni a készüléket, mert mentünk aznap még máshova is, de kifejezetten tetszett. A kijelző óriási, bár nem olyan szép mint a sima Desire kijelzője. Felteszem, ez leginkább annak tudható be, hogy a 4.3-as kijelző ellenére a felbontás továbbra is 480x800, ergo ugyanannyi pixel jut sokkal nagyobb felületre. Nekem speciel bejött a kijelző, de embere válogatja. Érzésre azt mondanám, hogy az HD picit gyorsabb, kevesebb gondolkozással reagál a nyomkodásra, mint a sima Desire.

Eltűnt az optikai trackball, ezt a kistestvérben is csak ritkán használom, szóval annyira nem bánom. A fizikai menügombokat szintén tapicskolósra cserélték, ez nem tudom mennyire volt jó döntés, én spec. nem szeretem a tapigombokat. Aktív használat mellett aztán persze lehet máshogy látnám a dolgokat, szóval ki tudja. Odakint 14 999 cseh koronáért vesztegetik a HTC új behemót telefonját. Like.

Elsőre ugyan nagyon furán néz ki, ott helyben is kicsit felemásak voltak az érzéseim ezzel kapcsolatban, de basszus, el kell ismernem: a fehér Desire igenis szép. Tiszta high-tech érzése támad az embernek, ha ránéz. Ettől függetlenül nem vennék ilyet, mert nem az én stílusom.

ui.: az első képet szombaton lőttük, akkor épp valami reklámfilmet forgattak vagy mi. Amikor másnap mentünk, akkor csak mi tapiztunk telefont, de vagy tízen álltak sorba a pulhoz, már-már tömeg volt. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiskaresz 2010.11.04. 09:34:13

a fehér desire-nek is gumis a hátlapja és a gombok körül?

Appdroid Hungary 2010.11.04. 10:03:21

@Kiskaresz: Nem tudom mit értesz "gumis" alatt, de amennyire én meg tudtam állapítani, csak a színe más, de az anyag ugyanaz, mint a sima Desire esetében.

Kiskaresz 2010.11.04. 10:21:01

@Appdroid Hungary: igen rosszul fogalmaztam de erre voltam kíváncsi hogy megegyezik az anyag csak színben tér el

KékFény6 2010.11.04. 18:08:26

És a kirakatban levő cuccnak mekkora a képátlója? :)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.11.17. 14:01:09

A mennyországot egy hatalmás ágynak képzelem el...ahol nincs térerő!

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása