HTC Desire @ veddvelem.hu

2010.09.21. 07:45 // Írta: Appdroid Hungary

A veddvelem.hu egy érdekes kezdeményezés: az lenne a lényeg, hogy csoportos vásárlásra verbuválnak embereket, hogy így kedvezményes áron juthassanak hozzá mindenféle termékhez. Most konkrétan 25 szerencsés lesz HTC Desire tulajdonos egy bizonyos budapesti telefonbolt jóvoltából 87 000 magyar pénzegységért, ami jóval felhasználóbarátibb ár, mint egy 125-130 ezer forint, amiért a legtöbb helyen kapható (függetlenül).

Ez az ajánlat most kifújt épp, 25 telefon bezsákolva, 6 várakozó, szóval totál teli van. Nem tudom lesz-e még hasonló akció, vagy esetleg más telefonra is lőnek-e ilyet, de érdemes lehet figyelemmel kísérni az oldalt. A dolog technikai hátterét nem ismerem, de érdekes, és hát tetszik a közösségi spórolda ötlete is. Ha valaki netán ilyen módon vásárolt már, ne habozzon kommentben megosztani az élményeit velünk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NapiTipp · http://napitipp.hu/feliratkozas 2010.11.16. 10:53:42

a veddvelem akkor klafa, ha tudom, hogy mit szeretnék megvenni, de ha nincs egy ilyen kivánságom, viszont van vevői kedvem, akkor igazából at fontos tudnom, hogy mi a napi tipp. ha tudom mi a napi tipp és megvan a vásárlói kedv, akkor tudok venni olyan szolgáltatást, árut, amit a Napi Tipp ajánl. azt, hogy mi a napi tipp, úgy tudod meg, hogy feliratkozol itt: napitipp.hu/feliratkozas

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása