Recordoid Dictaphone Lite

2010.09.07. 07:30 // Írta: Appdroid Hungary

Szép interfész, pont elég beállítási lehetőség, amit csinál, azt tökéletesen csinálja. Akkor mi a gond vele? Elmondom. A lite verzió max. 300 kB fájlméretig enged felvételt készíteni, ami 3gp fájlformátumban kb. 3 perc, wav esetén valamivel kevesebb.

 

Értem én, hogy a készítő is szeretne pénzt látni a programért, meg minden, de azért egy 500k limit emberbarátibb lenne, pláne mivel egy rakás ingyenes program van, amik méret korlátozás nélkül engednek felvételt készíteni. Igaz nem ilyen szép interfésszel. Döntse el mindenki, hogy megelégszik a Lite verzióval, keres egy másik ingyenes hangfelvevő programot, vagy... khmmm... alternatív beszerzési megoldást választ magának.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása