[musthave] SDMove

2010.08.02. 11:03 // Írta: Appdroid Hungary

Vasárnap délután megérkezett a várva várt Froyo a szerencsés Desire tulajok készülékére, benne a talán még jobban várt app2sd, vagyis az appok memóriakártyára mentése. Csakhogy nem minden app támogatja ezt, és mondjuk 80 programot egyesével átnézni az Application Managerben az nem jó buli.

Itt jön be a képbe az SDMove: némi gondolkozás után kilistázza nekünk az összes programot, ami támogatja az SD kártyás megoldást, zölddel ami már ott is van, pirossal ami még nincs, ilyenek. Klikkre egyből átirányít minket az adott app beállításaihoz, ahol egy klikkel dobhatjuk is memóriakártyára. Nice. Nem is értem, miért nem jár alapból a Froyóhoz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mp3pintyo · http://www.pinterestegiveaway.com 2010.08.02. 13:29:03

Valóban szuper jó app! Köszi a tippet.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása