[musthave] Ghostify

2010.07.19. 11:09 // Írta: Appdroid Hungary

A Ghostify döbbenetesen egyszerű és nagyszerű program. A Froyó érkezéséig még párszor szerintem mindenki szembesülni fog a "Low on space" felirattal. A Ghostify ezen a problémán segít könnyedén. Mindenkinél vannak olyan programok, amiket ritkán használ, igazából csak foglalják a helyet, de azért jó ha mégis ott figyelnek a telefonon. Itt jön a Ghostify a képbe.

Az 1.2 verziónál még semmi extrát nem tudott igazán a program, mert akkor még nem tudott menteni az SD kártyára. De eljött az 1.3, és ezzel szépen beküzdötte magát a musthave appok közé.

Elmondom mit tud a progi: kiválasztasz valami programot, ami annyira nem kell, csak a helyet foglalja, stb. Ghostify szépen törli, de előtte még csinál róla egy backupot az SD kártyára. Innentől kezdve, ha bármikor szükséged lenne rá éppen, akkor egy klikkel újra tudod telepíteni. Csak pár példa, hogy én mikre használtam: PDF olvasó, Rockplayer, Google Earth... A Lite verzió 10 appot enged ghostolni, nekem ez is bőven elég, amíg ki nem jön végre a Froyó.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása