Swarm

2010.07.14. 11:38 // Írta: Appdroid Hungary

A programot a torrent-fu készítője rakta össze, per pillanat zárt béta teszt folyik épp (aminek a részese vagyok). A progi még kicsit zötyög: a fájl böngésző rész néha szaggat, nem minden tracker szereti a swarmot... De legalább van, és az eddig kipróbált androidos torrent kliensekre kb. fényéveket ver.

A progi nem bonyolult, torrent fájlt betallóz, ha több fájl van, kiválasztod melyikeket töltse le, aztán oké: indul a letöltés. Képes értelmesen törölni a torrenteket (torrent eltávolítása, torrent eltávolítása és törlése, adat és torrent törlése -  a szokásos.) beállítható az alapértelmezett letöltési könyvtár, seedeljen-e a háttérből, van opció éppen elég. Hát ha még képes lenne magát µtorrentnek "álcázni", hogy ne vágják ki a trackerek... az maga lenne a tökély.

Nekem bithumenre sikerült neki egy 120 megás torrentre 33.3 terra letöltést generálnia, szóval érdemes vagy csak publikus trackereken próbálgatni, vagy olyan accounttal, amiért nem kár különösebben.

 

Az UI szép, nem bonyolult, logikus, könnyen kezelhető, csak jókat mondhatok róla. A fejlesztői ígéret szerint ha a második closed béta pozitív visszajelzéseket kap, akkor hamarosan a marketplaceről is elérhető lesz a Swarm.

Én pedig szép csendben reménykedem továbbra is, hogy az µtorrent csapata meglep minket egy hivatalos android verzióval a kedvenc kliensemből.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása