µTorrent Remote

2011.02.05. 07:00 // Írta: Deino

(Disclaimer: ez nem egy android torrent kliens a telefonodra. Ez az app lényegében egy távirányító a számítógépes µTorrent kliensedhez. Jogi disclaimer: a letöltés rossz, a cikk írója nem kíván senkit semmilyen illegális tevékenységre buzdítani, pusztán ismertet egy alkalmazást. A torrentet tessék csak és kizárólag legális dolgok forgalmazására használni, különben kihalnak a csillámpónik, és nem mellesleg rátok töri az ajtót az ASVA, a BRFK és az ARTISJUS is, jó nagy műbrokikkal és egy huncut mosollyal, tettre készen. Kihagytam valamit? Ha igen, képzeljétek ide.)

Elég röviden le lehet tudni pár szóban a programot. Ezzel az alkalmazással a mobilodról tudod irányítani a(z otthoni számítógépeden, laptopodon futó) torrent kliensed: megállíthatod, elindíthatod, törölheted a már meglévő torrentjeid, sőt, akár még újakat is adhatsz hozzá. Egy utóbbi ugyan kicsit körülményes, ugyanis a torrent fájl linkjét kell vele megetetni, de azért kibírható.

Ez még nem lenne kimondottam hasznos, mondván jó-jó, de ha nekem a telefonra kellene az, amit épp bevágtam a torrent kliensbe? Erre is van megoldás. Legalábbis a letöltés befejeződése után. Ugyanis ha a gépeden levő torrent kliens végzett a letöltéssel, akkor lehetőséged van a weben keresztül letölteni a fájlokat a telefonodra. Kipróbáltam, működik, jól használható. Legalábbis amíg kisebb fájlokról van szó, egy 700 megás Ubuntu ISO fájlt már mondjuk nem biztos, hogy ilyen játszi könnyedséggel emelne át a telefonra az alkalmazás.

Az egyetlen probléma - azt leszámítva, hogy futnia kell ugye otthon is a torrent kliensnek - szerintem annyi, hogy nekem nem sikerült sehol beállítani feltöltési / letöltési korlátot, illetve hogy nem lehet lementett torrent fájlt hozzáadni, csak URL-t. Másba nagyon nem tudok belekötni, szerintem kellően stabil, gyors és minőségi szolgáltatást kapunk a "pénzünkért". Idézőjel, mert hogy az app teljesen ingyen letölthető az android Marketből. A futtatáshoz legalább android 2.1 kell, továbbá a PC-re az µTorrent 3.0 alpha verzió.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása