Mégis lesz Facebook mobil?

2011.01.12. 21:04 // Írta: Deino

Ma röppent fel a hír, hogy mégiscsak elkészülhet a korábban pletyka szinten beharangozott, majd aztán Zuckenberg által megcáfolt androidos Facebook mobil - még ha nem is magától a Facebooktól származik majd, hanem egy INQ nevű cégtől.

A INQ Cloud Touch névre keresztelt gépet az alábbi sajtóközleménnyel harangozta be a gyártó:

INQ Cloud Touch is an Android smartphone built to make messaging faster and smarter. It’s designed around the way people naturally communicate and has Facebook built into its core. The homescreen features multiple entry points to different Facebook functions, while a dynamic widget displays a feed of status updates, albums, videos and photos.

Ha jól tudom, ez lesz az első androidos telefonjuk, szóval kíváncsi leszek a végeredményre. Pláne mivel az androidos Facebook app még mindig botladozik kissé, akármennyit is fejlődött a kezdetek óta.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása