Tumblr

2010.08.19. 11:51 // Írta: Appdroid Hungary

Tumblr. Mikroblog mindennek, amire a twitter túl kevés, egy rendes blog meg túl sok. Twitter on steroids. Tömören talán így lehet összefoglalni a tumblr létezését és értelmét. Az androidos tumblr kliens pedig őszintén szólva nekem nagy csalódás. Mivel a webes tumblr olyan... kiforrott, összeszedett, okos. Valahogy ezt vártam volna az androidos kliensüktől is, de ehelyett csak egy tisztességesen összerakott, de fantáziátlan és szürke programot kaptam.

 

  

Félreértés ne essék, remek dolog, hogy végre van hivatalos Tumblr kliens, és hát a webes felületről elérhető fő funkciókat tudja ez is, a posztolás hibátlan, csak... Csak kicsit ronda, nincs semmi beállítási lehetőség, a queue, mint olyan hiányzik, meg az se lenne rossz, ha nem a böngészőben nyitná meg az egyes blogokat, hanem a saját felületen belül, és akkor még talán mobilnetről is elkacérkodna az ember egy-egy tumblr olvasásával... ilyenek.

Lehet, hogy csak én vagyok kissé telhetetlen? Elvégre könnyedén lehet a segítségével posztolni... igazából mindent, a like és a reblog is egész könnyedén megy... márpedig ezek lennének a fő funkciók, vagy mi a szösz. A fenti csillagos ítéletet nyugodtan vegyétek három és fél csillagnak, van azért olyan jó a dolog. A queue remélem pedig még bekerül egy későbbi frissítés során, az iPhone verzió ha jól emlékszem ilyet is tud.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása