Pocket Casts

2012.06.22. 14:00 // Írta: Deino

pockecast.jpg

Ha azon kevesek közé tartozol, akik rendszeresen hallgatják az android témáktól sem idegen a Gépek Lázadását, akkor tudod, hogy a szerkesztőség délceg, magabiztos, valamint hihetetlen szerény (továbbá jelen sorokat gépelő) fővezére - Deino - viszonylag rendszeresen csinál podcasteket... De ami eme teszt szempontjából sokkal fontosabb, még rendszeresebben hallgat ilyeneket.

Tegye fel a kezét, aki szokott podcasteket hallgatni! Fúha, nincs tömeg. De sebaj, mert még ebből a nem kevés emberből is le fogok választani sokat. Ha összesen egy podcastet hallgatsz hetente, és azt is úgy, hogy lemented mp3-ban és csókolom, akkor nagyon ne is olvass tovább, felesleges. A Pocket Cast ugyanis azoknak készült, akik olyan heti 4-5-6 különböző adást hallgatnak, minimum.

Mi az amit tud? Szép, logikus kezelőfelület, egyszerű bele feedeket rakni, megjegyzi, hogy az adott adást hol hagytad ott, headset gombokkal is tud barátkozni, igény esetén a notification barban elhelyez neked egy megjegyzést, hogy jött új epizód. Okos nagyon, nem találtam olyan funkciót, ami hiányozna.

Van benne továbbá podcast katalógus, ami angolszász ajkúaknak nagyon hasznos, nekünk kevésbé - feltéve, hogy magyar adásokat akarsz hallgatni, ugyebár. Be lehet állítani az automata letöltést, vagy hogy csak wifiről húzza le az új részeket (erősen ajánlott).

Design: itt-ott elüt az ICS elvektől, de mindenhol szépen ki van dolgozva, és logikus a kezelése, a borítókat szép HQ-ban teszi oda, hallgatás közben lehet shownotes-ot csekkolni, minden tuti. Külön kiemelném az ikonját, überfasza. Az ára, na az kissé borsos, ugyanis kemény 702 forintot kell érte otthagyni a Play Store virtuális kasszájában. Kipróbálható verzió nincs, ha sok podcastet hallgatsz rendszeresen, és nem vagy elégedett a mostani lejátszóddal, mindenképp adj egy esélyt a Pocket Castsnak.

[market link]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása