Gyro

2012.06.20. 15:00 // Írta: Deino

gyro.jpg

Címszavakban: ötcsillag, minimál grafika, totál ingyenes, egyszerű, de kicseszett zseniál játékmenet.

Kicsit bővebben is, csak a látszat kedvéért. A Gyro leginkább ügyességi / reflex játékként kategorizálható. A játékmenet zsenialitása és egyszerűsége vetekszik a kőkorszakban feltalált kerékkel. Van egy korongunk, amit ujjal tudunk jobbra-balra forgatni. Három részre van osztva, mind a három különböző színű. A gép dobálja nekünk a színes golyókat, amit nyilván a passzoló színnek kell elkapni, különben sérül az adott szegmens. Ha bármelyik pajzs "harmad" lemerül, gém óver.

Jó-jó, de ha ennyi az egész, akkor mi a jó benne? Egyrészről minél több golyót kapunk el a korrekt szegmenssel, annál magasabb kombó szorzót kapunk (hibázás esetén csökken), másrészről az egész fel van dobva mindenféle power-uppal dolgokkal. A legalapabb "gyógyítástól" az IDDQD-t idéző sérthetetlenségtől egészen a May Payne által népszerűsített bullet time-ig halad a lista. Az egyetlen kivétel a "vírus", ugyanis ha azt rossz harmaddal kapjuk el, ideiglenesen megfordítja az irányítást... ami kell-e mondanom, mekkora szívás?

Pláne annak tekintetében, hogy a játék egyre gyorsul, valamint egyre genyább kombókban dobálja ránk a színes kis golyókat. 20000 pont körül már kb. minden másodpercnek örül az ember, és csak arra vár, hogy a következő pillanatban honnan próbálja a gépi AI betolni az arcába a kékerest. Az AI pedig be fogja tolni.

Jelen sorok írásának pillanatában a rekordom kemény 24.904 pont, amire nagyon büszke vagyok, és komoly időbe telt elérni. Ez nemzetközi szinten még erősen a lótusz habbal kategória alja, a pillanatnyi csúcstartó kemény 261.086 (!!!) ponttal büszkélkedhet. Érdemes kipróbálni, nagyon be tud szívni a játék. (az achievementek pedig különösen taplók.) Nekem egyre több időm megy el vele, szeressük.

You have reached the end of Chapter One, köszöntem a figyelmet!

[market link]

ui.: egyébként ezzel prüntyögtem adás alatt a Gépek Lázadása 21. epizódjában, és az a rekord pont most lett 36290 pont, bicsiz.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Hooligan_ 2012.06.22. 15:25:37

Le kéne iratkoznom erről a blogról, mert lassan tönkre teszed az életem... :D

Nem vagyok nagy játékos, inkább hűséges, de ezt nem bírom abbahagyni.

Deino · http://play.blog.hu 2012.06.28. 14:56:48

@_Hooligan_: fel kéne vegyelek swarmban friendnek, hogy legyen kivel versenyezni :DDD nagyon durván ráfüggtem.

_Hooligan_ 2012.06.28. 15:42:50

DVDHooligan a nickem, gyere ki a hóra! :D Egyébként tényleg addiktív, csak kár hogy a telóm annyira nem bírja és sokszor beszaggat a háttérfolyamatok miatt.

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2012.10.16. 17:16:00

Ez a játék pont azért jó, mert a másodiknak már soha nem állok neki. Első nekifutásra azt mondtam mi ez a szar, aztán kiderült, hogy annyira nem is szar, csak az irányítás nehézkes néha. 17K a rekordom.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása