A Gépek Lázadása #14-15

2012.04.26. 12:05 // Írta: Deino

gépeklázadása.png

Vége a hiátusnak, megint rontjuk a levegőt. Továbbra is van nekünk egy Facebook pédzsünk, gyűljetek szépen Zuckerberg Márk virtuális tábortüze mellé! Ha hallgattok, dobjatok egy lájkot. Vagy ne, ahogy érzitek. Az analóg módszer a szokásos: jobb klikk a címen, mentés másként, Shownotes és a többi ezúttal a tovább mögött.

14. adás - A T-Home szaga

Visszatértünk a kissé hosszúra nyúlt kényszerpihenő után, és volt itt minden, ami hallószervnek ingere. Speed panaszkodik szépkártya és t(r)é onlájn témakörökben, érintőlegesen beszélünk az új Angry Birdsről és a Cut The Rope frissítésről, megemlítjük a Háztáji Geek podcastet, belevágunk Smarteast Ancsába, megcuncogjuk a Google Drive és Dropbox viszonyát, belefutunk a Burger Kingbe és Handrás trollseeker videójába, valamint elismerően bólogatunk az Instagrammal kapcsolatban.

Ugyanitt az adás vége felé elhatározzuk, hogy mégis tartunk szünetet, mert Deino nem éri el a mikrofonzsinór hosszánál messzebb hagyott táplálékát, de a karnyújtásnál közelebb levő nyakkendőjét igen, amivel vállalhatatlan állapotba helyezi saját magát, és ezt nem rest megörökíteni egy fényképpel.

Shownotes
Deino habteste
http://handras.hu/?p=6103
http://haztajigeek.com/
koponyeg.hu
Instagram
Google Drive
Angry Birds Space
SmartEast ANCSA

15. adás - Elnézést kérünk magunkért

Megfáradva, de törve nem, nekimegyünk az appozós adásnak is, ahol alig párszor kalandozunk el, egyszer a zene legmélyebb műfaját képviselő Kegyelemkettes zenekar mellett nem tudunk elmenni, másodszor pedig a franciául káromkodás nemes műfaját vesszük az ajkainkra.

Appok terén Draw Somethingolunk, káromkodni tanulunk ájfónnal (magyarul), fikázzuk a 500px droidos appját, a Running Fredet, viszont imádjuk a Cloud Patrolt és a Tripletownt, majd könnyed (könnyes?) búcsút veszünk a kitartó hallgatóinktól.

Shownotes
Deino habteste mégegyszer, mert az adás elején kielemezzük a művet.
A podcast felvétel margójára, jogurttal
Skrillex koncert deino értelmezésében
Franciául káromkodunk
Kegyelemkettes

iOS:
Dream-On
igoulasch - tanujjá káromkodni
Cloud Patrol

Android:
DrawSomething - sokcsillag
Tripletown
500px kliens droidra
Running Fred

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása