Marad az Instagram

2012.04.18. 18:00 // Írta: Deino

056670f6862311e19e4a12313813ffc0_7.jpg

Nálam legalábbis mindenképp. De amennyire én láttam, elég sok android arc fog maradni végleg instás. Hogy ez a közösség húzóereje, az elég jól eltalált feed- és kommentelési felület, vagy az ügyes kis effektek érdeme-e, esetleg mindhárom együtt, azt nem tudom. 10 nap alatt kemény 20 képet raktam fel, igaz az első pár shot eléggé tesztjelleg volt, meg pakolgatok fel azért régebbi képeket is.

Kifejezetten élvezhető a kocka-képek-kavargó áradata a feeden, élvezet "alkotni" és mások alkotásait nézegetni is. Apró, pici kukkantások mások életébe, jópofa dolog ez. Kettő jó cikket is láttam az Instagrammal kapcsolatban, illetve inkább úgy mondanám, hogy az Instagram "etikettel" kapcsolatban.

Az egyik zencsaj cikke, ami találóan "Welcome to the Jungle" névre hallgat, és egy jól összeszedett, sok apró, hasznos tippel ellátott iromány egy tapasztalt instás tollából, ezúton is köszipuszi neki, nektek meg erősen javaslom az elolvasását.

A másik pedig hh "Hogyan készítsünk jó fotókat androidos telefonnal?" című cikke a webisztán hasábjain, ami szorosan véve nem konkrétan magára az Instagramra vonatkozik, hanem alle zusammen a droidos telókkal való fényképezésre, effektelésre, és egy ügyes, kompakt írás a témában, nagyon jó tippekkel.

fb9e16dc858c11e181bd12313817987b_7.jpg

A végére pedig zárásnak egy személyes kedvenc képem tegnapról, @adoayen Hello, Duna! c. képe.

ui.: viccesen hangzik a tegnapról, amikor a cikket szombat délután írom, de szerda délutánra van beidőzítve. Szóval így tessék matekozni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása