Angry Birds Space teaser

2012.03.08. 22:49 // Írta: Deino

De látunk valami a játékmenetből is. A videó elején egy kedves űrhajós / űrtudós (van ilyen szó?) forma elmagyarázza nekünk, hogyan is működik a gravitációs vonzás kis tömegű testeknél, hogyan is fog alakulni légüres térben a röppálya. Mindezt persze azért, hogy majd érthető legyen, hogy a videó végén miért is arra kanyarodnak a mérges madarak a' zűrben, ahova.

Akit csak a madarak érdekelnek, a rizsa meg nem, tekerjenek kb. 3:00-hoz. Verdikt első blikkre: talán sikerül végre normálisan megújtani az Angry Birds frencsajzt, úgy nézem. Androidos megjelenés: március 22.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása