A Gépek Lázadása #12 - Nem az ufók hozzák a mobiltelefonokat

2012.02.17. 08:00 // Írta: Deino

gépeklázadása.png

Nem jut eszembe egy jó tucatos szóvicc se. Kezdjünk is bele, előtte némi közszolg: Lett egy Facebook pédzsünk, gyűljetek szépen Zuckerberg Márk virtuális tábortüze mellé! Ha hallgattok, dobjatok egy lájkot. Vagy ne, ahogy érzitek. Az analóg módszer a szokásos: jobb klikk a címen, mentés másként, Shownotes meg a tovább mögött.

12. adás - Nem az ufók hozzák a mobiltelefonokat

Az elején felelőtlenül elbeszélgetjük az időt a lájtos témákkal, mint a Google támadása a két szerkesztő ellen, a win 7 reinstall okozta traumák és egyéb kocsmai párbeszédek, így a mai adásban relatív kevés tech témát járunk át, de talán jobb is, mert az adás végére Speedet konkrétan az éhhalál kerülgette.

A második felvonásban deino többszörösen, cserbenhagyásos jelleggel magára haragítja a Nokiát, búcsút mond a menü gombnak, zsigerből utálja az e-mailt, valamint anyázza a zombikat, miközben próbálja túlélni a maják által is megjósolt 2012-es szóvicc apokalipszist. Az adás-zárási pánik előtt játszunk nyelvüknél összekötött kutyákkal, gesztusos to-do listákkal és gusztusos zöldségekkel.

Akinek hiányzik még egy podcast app a telefonjára, ami jó és ráadásul ingyér van, az nézze meg a Podkickert, fizetős appot lájkolóknak meg ott a Pocket Casts. Ezt a teljesen proper feedburner címet kell megetetni velük: http://feeds.feedburner.com/agepeklazadasa // de szükség esetén az iTunesban is ott vagyunk.

Shownotes apróbetűvel:

http://appdroid.blog.hu/2012/02/08/android_ics_a_google_titkai
https://www.youtube.com/watch?v=rqP0sXZ1gQI
http://android-developers.blogspot.com/2012/01/say-goodbye-to-menu-button.html
http://www.ipon.hu/hir/windows_8_alapu_tablagepet_tervez_a_nokia/19338
https://market.android.com/details?id=co.uk.mojobones.tonguetied
http://bazso.blog.hu/2012/02/13/februar_15_clear

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása