Gyorshír - Megérkezett a Galaxy Nexus a Telenorhoz

2011.12.16. 11:49 // Írta: Deino

nexus_telenor.jpg

A Telenoros fiúk-lányok tartották magukat a szavukhoz, és mától kapható náluk a Google új zászlóshajója, a Samsung Galaxy Nexus.

Az árakról: kártyásan 161 rugó - ami nem is rossz ár, tekintve, hogy függetlenül olyan 180 körül mozog. Legolcsóbban kemény 57 ezer forintot kell érte leszurkolni, igaz ekkor két évig havi 17 rugót fogunk havidíjban lesarcolni, ezt meg inkább ki se számolom, hogy mennyi. Sok.

Szóval pacsi a Telenornak, mert még karácsony előtt behozták az új Nexust! Remélem karácsonyra lesz még mellé valami brutális akció, és akkor tényleg emelném a kalapom.

sissza_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Dióhéjban

Hírek, tesztek, appok, a legújabb telefonok - Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich: minden, ami csak kellhet. Itt minden az android körül forog.

Kérdésed van, vendégírnál, netán hirdetnél szerény blogunkon? Ott vagyunk twitteren, facebookon, de végső esetben e-mailen is: appdroid.hungary@gmail.com


Értékelés szerint

Prémium kategória: ötcsillag(!), négycsillag
Középmezőny: háromcsillag, kétcsillag
Futottak még: egycsillag


Kategóriák:

android, appteszt, állatkert, bréking, design,
elmélkedés, gépház, google, gyorshír, hírek, játék, market,
pikcsőr, pletyka, reklám, rendszer, táblagép, telefonteszt,
tippek és trükkök, tweet, update, videó, zöldrobot.

Készülékre hangolva:
HTC, LG, Motorola, Nexus, Samsung, Sony Ericsson, ZTE.


Lájkolnám a lájkod

süti beállítások módosítása